Betonnen zwembad

Betonnen zwembad

Wilt u in uw tuin een betonnen zwembad bouwen? Dan bent u bij Amarque aan het goede adres. Amarque is in de loop der jaren uitgegroeid tot specialist in het ontwerpen en aanleggen van betonnen zwembaden. Wij kunnen uw droomzwembad realiseren, doordat wij maatwerk verrichten. Onze medewerkers hebben veel ervaring op het gebied van een betonnen zwembad bouwen. Wat zijn uw wensen? Bespreek deze met ons en we zorgen ervoor dat het wordt verwezenlijkt.

Waarom kiezen voor een betonnen zwembad?

We zien dat veel mensen kiezen voor een betonnen zwembad in de tuin. Niet zo gek, want er zijn veel voordelen aan dit type zwembad. Zo bestaat een zwembad van beton uit een duurzame constructie. Een betonnen zwembad heeft een kuip die waterdicht is. De muren zijn egaal en een zwembad van beton kan op maat gemaakt worden. Ook zijn de isolatiemogelijkheden goed en komt er geen osmose vrij. Een zwembad moet verwarmd kunnen worden. Een betonnen zwembad bouwen kost erg veel geld. Door te investeren in een goede zwembad isolatie beperkt u de energiekosten. Daarnaast is het erg geschikt voor locaties met een hoog grondwaterpeil. Ook is een betonnen zwembad bestand tegen temperaturen boven de 28⁰C. Tot slot is dit bad ideaal voor overloopbaden. Hierdoor ontstaat er een mooi spiegel effect, aangezien het waterniveau even hoog is als de rand van het betonnen zwembad.

Voordelen van een betonnen zwembad

De levensduur van een betonnen zwembad is erg lang. Een betonnen zwembad bouwen is dus een duurzame optie. Daarnaast zijn er veel verschillende vormen mogelijk. Denk aan vierkant of een L-vorm. Ook kunt u bij een betonnen zwembad bouwen zelf de afmetingen bepalen en meebeslissen over de uitvoering. U kunt ervoor kiezen om het beton nog te laten zien of het mooi af te laten afwerken met bijvoorbeeld tegels of folie. Een betonnen zwembad kan zowel binnen als buiten geplaatst worden. Het zwembad wordt vaak ondergronds geplaatst, volledig of gedeeltelijk. Daarnaast kunt u een betonnen zwembad altijd voorzien van extra accessoires. Denk aan zwembadverwarming, een afdekzeil, verlichting of een zwembadtrap. Het afdekken van uw zwembad is van belang als u lang plezier wilt hebben van uw betonnen zwembad. Zo voorkomt u viezigheid en bacteriën in het zwembad en bent u niet constant bezig om het betonnen zwembad schoon te maken.

Mogelijkheden

Als specialist in een zwembad bouwen van beton, zijn er heel veel mogelijkheden wat betreft de afmetingen en de vorm van het bad. Wilt u een rechthoekig bad? Of gaat uw voorkeur toch uit naar een ovalen of rond bad? Er is heel veel mogelijk. Laat u inspireren door eens een kijkje te nemen in ons online portfolio en u ziet meteen wat u kunt verwachten. Denk ook goed na over de kleurstelling, want ook wat dat betreft is er heel veel mogelijk. Wij kunnen u natuurlijk altijd helpen en adviseren zodat we samen met u een passend plan opstellen.

Afwerking betonnen zwembad

Een betonnen zwembad is in principe waterdicht. Het is dan ook niet noodzakelijk om te kiezen voor afwerking. Echter zien we wel dat men meestal kiest voor enige vorm van afwerking bijvoorbeeld door middel van foliebekleding, tegels, mozaïek, kunststof coating of RVS. Wij hebben een uitgebreid aanbod aan folies, tegels en randafwerking bassin in ons aanbod. Als u hier meer over wilt weten dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien, zodat u precies weet wat u kunt verwachten bij een betonnen zwembad bouwen.

Prijzen betonnen zwembad bouwen

Aangezien wij maatwerk verrichten, verschilt het met hoeveel kosten u rekening moet houden als u een betonnen zwembad wilt aanschaffen. Dit komt doordat het afhankelijk is van verschillende aspecten. Wij kunnen van tevoren dus niet precies zeggen wat de prijs is van een betonnen zwembad maar kunnen u wel een indicatie geven. Wilt u precies weten met welke kosten u rekening moet houden? Vraag dan gerust een offerte op maat aan. Wij zetten voor u op een rij wat de kosten zijn voor een zwembad aanleggen bij u op locatie.

Meer informatie over een betonnen zwembad?

Het aanschaffen van een op maat gemaakt betonnen zwembad is niet iets wat u dagelijks doet. We snappen het daarom dat u goed van tevoren wilt weten wat u kunt verwachten en wat u moet weten over het type zwembad. Wij lichten u graag voor over alle mogelijkheden en geven u graag meer informatie op het gebied van een zwembad van beton. Heeft u hier behoefte aan? Neem dan gerust contact met ons op en onze professionals geven u advies op maat.

 

Neem contact met ons op

 

Bekijk enkele bouwkundige baden