Betonnen zwembad

Betonnen zwembad

Wilt u in uw tuin een betonnen zwembad? Amarque is in de loop der jaren uitgegroeid tot specialist in het ontwerpen en aanleggen van betonnen zwembaden. Wij kunnen uw droomzwembad realiseren, doordat wij maatwerk verrichten. Wat zijn uw wensen? Bespreek deze met ons en we zorgen ervoor dat het wordt verwezenlijkt.

Waarom kiezen voor een betonnen zwembad?

We zien dat veel mensen kiezen voor een betonnen zwembad in de tuin. Niet zo gek, want er zijn veel voordelen aan dit type zwembad. Zo bestaat een zwembad van beton uit een duurzame constructie. Ook zijn de isolatiemogelijkheden goed en komt er geen osmose vrij. Daarnaast is het erg geschikt voor locaties met een hoog grondwaterpeil. Ook is een betonnen zwembad bestand tegen temperaturen boven de 28⁰C. Tot slot is dit bad ideaal voor overloopbaden.

Mogelijkheden

Als specialist in een zwembad bouwen van beton, zijn er heel veel mogelijkheden wat betreft de afmetingen en de vorm van het bad. Wilt u een rechthoekig bad? Of gaat uw voorkeur toch uit naar een ovalen of rond bad? Er is heel veel mogelijk. Laat u inspireren door eens een kijkje te nemen in ons online portfolio en u ziet meteen wat u kunt verwachten. Denk ook goed na over de kleurstelling, want ook wat dat betreft is er heel veel mogelijk. Wij kunnen u natuurlijk altijd helpen en adviseren zodat we samen met u een passend plan opstellen.

Afwerking betonnen zwembad

Een betonnen zwembad is in principe waterdicht. Het is dan ook niet noodzakelijk om te kiezen voor afwerking. Echter zien we wel dat men meestal kiest voor enige vorm van afwerking bijvoorbeeld door middel van foliebekleding, tegels, mozaïek, kunststof coating of RVS. Wij hebben een uitbreid aanbod aan folies, tegels en randafwerking bassin in ons aanbod. Als u hier meer over wilt weten dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Prijzen betonnen zwembad

Aangezien wij maatwerk verrichten, verschilt het met hoeveel kosten u rekening moet houden als u een betonnen zwembad wilt aanschaffen. Dit komt doordat het afhankelijk is van verschillende aspecten. Wij kunnen van tevoren dus niet precies zeggen wat de prijs is van een betonnen zwembad maar kunnen u wel een indicatie geven. Wilt u precies weten met welke kosten u rekening moet houden? Vraag dan gerust een offerte op maat aan. Wij zetten voor u op een rij wat de kosten zijn voor het bouwen en het installeren van het bad bij u op locatie.

Meer informatie over een betonnen zwembad?

Het aanschaffen van een op maat gemaakt betonnen zwembad is niet iets wat u dagelijks doet. We snappen het daarom dat u goed van te voren wilt weten wat u kunt verwachten en wat u moet weten over het type zwembad. Wij lichten u graag voor over alle mogelijkheden en geven u graag meer informatie. Heeft u hier behoefte aan? Neem dan gerust contact met ons op en onze professionals geven u advies op maat.

 

Neem contact met ons op

 

Bekijk enkele bouwkundige baden