Ervaringen en referenties

Familie Ludikhuize te Berkel en Rodenrijs:

“De keuze om een zwembad in de tuin aan te leggen was gemaakt, maar de zoektocht naar een geschikte zwembadbouwer is best een uitdaging. Uiteindelijk voor Amarque gekozen (toch wel goeddeels op het gevoel), en eerlijk gezegd weet je dan nog niet of je daar verstandig aan hebt gedaan. Maar het resultaat mag er zijn!

De realisatie verliep goed en volgens planning. Wel een tegenslag: tegelijk met de bouw van ons huis hadden we de funderingspalen onder het zwembad laten boren… die stonden echter niet goed waardoor zwaardere bewapening en uitlijning van het bad aangepast moest worden. Amarque heeft dit keurig met ons overlegd en hebben snel geschakeld om hun uitvoering hierop aan te passen.
 
Na de realisatie en oplevering, met nette documentatie en toelichting door leuke, nette en communicatief vaardige uitvoerders gaan genieten van ons zwembad.
 
De ontzorging richting de winter en de opstart in de zomer wordt netjes uitgevoerd. En in het geval van een calamiteit (hebben wij 1 keer gehad) wordt het keurig en snel opgelost.
 
Conclusie: we genieten, en hebben achteraf geen spijt dat we voor Amarque gekozen hebben.”

Arjen Ludikhuize, Berkel en Rodenrijs

Project te Vleuten:

“Onze ervaring met Amarque voor de aanleg van het zwembad en het onderhoud is fantastisch. Amarque is een eerlijk en betrouwbaar bedrijf. Wij hebben de juiste adviezen gekregen bij de aanleg en het onderhoud van het zwembad. Wij kunnen iedereen aanbevelen om contact op te nemen met Amarque voor de aanleg van een zwembad en of eventueel onderhoud aan het zwembad.
Goeie service.”

Anoniem, Vleuten

Familie Obbohat te Hilversum:

“We hebben een zwembad in onze tuin geplaatst en we zijn erg blij dat we dit om verschillende redenen met Amarque hebben gedaan. Eerst heeft Raymond ons tijdens de ontwerpfase geadviseerd over de te gebruiken kleur voor het zwembad, maar we waren niet overtuigd. Hij regelde een bezoek aan een vorig zwembad dat ze hadden aangelegd om ons de kans te geven de kleur te ervaren en we waren overtuigd. Als hij dat niet had gedaan, waren we voor een kleur gegaan die minder bij ons huis zou passen. Ten tweede hebben we tijdens de uitvoering van het zwembad besloten om onze achtertuinstenen te laten integreren in het zwembad. Deze keuze was niet eenvoudig te implementeren, maar Amarque was erg flexibel om met de stroom mee te gaan en het voor elkaar te krijgen. Ten derde, toen het zwembad klaar was, waren we niet blij met de afdekkingen van de kanalen. Ze werden naar behoren vervangen zonder extra kosten. De service na afloop van het project is waar Amarque zich in onderscheidt. Ik heb zelf twee linkerhanden en wanneer er iets niet werkt, is Raymond één telefoontje verwijderd of een klein eindje rijden om de zaken te komen regelen. Over het algemeen was onze ervaring 10 op 10 met Amarque en we zouden ze ten zeerste aanbevelen.”

Nima Obbohat, Hilversum

Familie Lourens te Rotterdam:

“We hebben Amarque benaderd voor een ongebruikelijke vraag, een whirlpool in een eye catchende uitvoering op ons balkon op de 40e verdieping. Fantastisch resultaat, heel blij met onze ‘pool with a view’ en we zijn zeer te spreken over de oplossingen op maat die gevonden zijn voor de uitdagingen op deze hoogte ”

Gerda Lourens, Rotterdam

Familie Mosterd te Doorn:

“Wij hebben afgelopen december (2014) ons zwembad laten aanleggen door Amarque. Amarque was een van de potentiële zwembadbouwers die we hadden geselecteerd. Als je je op internet gaat oriënteren op een zwembad dan besef je pas hoeveel verschillende mogelijkheden er zijn en even zovele zwembadbouwers. Amarque viel echter meteen op door de overzichtelijke en duidelijke website, geen ‘poespas’ maar informatie waar je echt wat aan hebt. En die eerste goede indruk heeft zich in het gehele vervolgtraject doorgezet. We hadden zeer uitgesproken wensen voor ons zwembad die niet in het rijtje standaardoplossingen vielen, maar Raymond heeft steeds meegedacht en ons geholpen die wensen te realiseren. Wij wilden bijvoorbeeld een beton gestort zwembad maar dan zonder folie afwerking. Geen punt, een oplossing daarvoor werd bedacht. Toen Raymond ons vervolgens meenam naar een zwembad in aanbouw om te laten zien hoe dat er uit kon zien, schrokken wij toch wel van de erg lichte kleur die beton van nature heeft. Geen probleem, in overleg met de betonleverancier werd een oplossing gevonden. Enzovoort, enzovoort. Terugkijkend op de bouw van het zwembad zijn we dan ook zeer tevreden hoe alles is verlopen. Het is en blijft een behoorlijke investering waarvan je hoopt dat je uiteindelijk de juiste keuzes hebt gemaakt. Bij ons is dat allemaal op z’n plek gevallen en daar heeft Amarque een groot aandeel in gehad. De samenwerking met Raymond gaf van meet af aan veel vertrouwen. Raymond weet waar hij het over heeft, denkt mee en is altijd open en eerlijk over wat wel en niet verstandig is om te doen. Geen vervelende verrassingen dus achteraf, ook niet in financieel opzicht. Als we weer een zwembad zouden aanleggen, dan zouden we zonder nadenken weer met Amarque in zee gaan. ”

Charles Mosterd en Annelou Evelein, Doorn

Familie Lueb te Sint Michielsgestel:

“Nogmaals hartelijk dank voor de uiterst professionele en gecommitteerde service tot op heden. De installatie ziet er top uit, de lamellen zijn erg mooi en ook de tegelrand is perfect geworden. Ik ben zeer onder de indruk en erg blij dat ik ervoor gekozen heb om met jullie verder te gaan. ”

Leo Lueb, Sint Michielsgestel

Familie van Ommeren te Haarlem:

” zwembad:top, uitvoering: top, service: top, nakomen van afspraken: top. Maar ook als het tegenzit is Amarque de aangewezen partij, die er niet voor terugdeinst een stapje harder te lopen, zonder deze extra stappen gelijk in je portemonnee te laten voelen.”

Diederik van Ommeren, Haarlem www.decockpit.com

Familie van Ass te Bergschenhoek:

“Al gelijk tijdens het eerste gesprek met Peter en Raymond waren we overtuigd van hun vakmanschap. Na vrij snel de beslissing genomen te hebben om met Amarque in zee te gaan (alhoewel we geen zoutwater bad hebben genomen……), bleek dat de kwaliteit en afgesproken levertijd volledig werden waargemaakt. Tevens nam Amarque de coördinatie op zich tussen de (door hun aanbevolen) tuinarchitect en onze hovenier. Opvallend was hun probleemoplossend vermogen. Een betere aanbeveling kunnen we eigenlijk niet geven. De communicatie was en is nog steeds heel plezierig.”

Paul en Danique van Ass, Bergschenhoek

Familie van Dun te Ulicoten:

“Wij wilden graag een zwembad bouwen in eigen beheer. Na een lange zoektocht naar een bedrijf dat ons daarbij kon helpen, kwamen we uit bij Amarque. In tegenstelling tot andere bedrijven, hoorden we bij Amarque een ander geluid: we kwamen erachter dat de mogelijkheden oneindig zijn. Zo hebben we kunnen kiezen voor materialen en mogelijkheden die precies bij ons passen. Daardoor kunnen we nu bijvoorbeeld de kwaliteit van het zwemwater via internet inzien en desnoods, bijsturen. Amarque heeft ons geadviseerd bij het zelf bouwen van het bouwkundige bad en leverde de benodigde materialen altijd precies volgens afspraak. Met als resultaat een fijne samenwerking en een prachtig zwembad dat aan alle verwachtingen voldoet en energie zuinig is!”

Harri en Henny van Dun, Ulicoten

Familie Bos te Wageningen Hoog:

“Wat direct aansprak was de snelheid van handelen, de vlotte communicatie en het nakomen van afspraken. Als je een zwembad wilt laten bouwen, sta je toch voor een aantal keuzes waarvan je de consequenties niet goed kunt overzien. Amarque heeft ons daar uitstekend in begeleid. Daarbij konden en mochten we onze eigen keuzes maken in het perspectief van de voorlichting die ons werd gegeven. Vanaf het begin liep de aanleg van ons zwembad voortreffelijk. Fijn is dat de heren van Amarque altijd open staan voor vragen, ook nu ons zwembad gereed is. Dat is goed om te weten. Het zwembad ziet er prachtig uit, we zijn zeer tevreden met het resultaat.”

Drs. C.H. Bos, Wageningen Hoog

Familie Nijholt te Oostvoorne:

“Nu de kleinkinderen wat groter zijn, leek onze wens voor een privé zwembad nu wel verantwoord. Na de enig onderzoek bleek dat een bouwkundig zwembad voor ons de juiste keuze was. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een bedrijf dat die kennis en kunde in huis heeft om zo’n project te realiseren. We kwamen uit bij Amarque. Na zorgvuldig overleg lag er een plan van aanpak op tafel. Binnen het budget en binnen de gestelde bouwtijd is er vervolgens, een prachtig bouwkundig bad gerealiseerd. Een goed idee en goed vakmanschap leiden tot mooie dingen.”

Fam. M.F. Nijholt, Oostvoorne

Familie Rietberg te Apeldoorn:

“Na wat oriënteren bleek dat de meeste leveranciers alleen een bad leveren, en dat je zelf een aannemer, grondwerker, elektricien en andere werklui moet regelen voor de aanleg en installatie. Bij Amarque is dat gelukkig anders. We zijn uitgebreid geïnformeerd over de mogelijkheden en kosten. Er is een strakke planning gemaakt en de realisatie is zonder problemen verlopen. Mede doordat er tijdens de aanleg en bouw altijd iemand van Amarque aanwezig was. Het resultaat is fantastisch, we bevelen Amarque van harte aan!”

Familie Rietberg, Apeldoorn

Familie Folkeringa te Vlimmeren (België):

“Na bijna 10 jaar zijn wij nog steeds zeer tevreden klanten. Mochten we ooit verhuizen, dan is Amarque de eerste die we bellen voor een nieuw zwembad.”

John en Yvette Folkeringa, Vlimmeren (België)

Familie Emke te ’t Gooi:

“Bij onze zoektocht naar een zwembadbouwer hebben we verschillende leveranciers gesproken. Sommige probeerden met een oppervlakkig verhaal snel een grote order binnen te halen, anderen waren zorgvuldiger maar erg kostbaar. Uiteindelijk kwamen we in contact met Amarque. Wat vooral opviel was dat we veel meer duidelijke informatie kregen over wat er allemaal moet worden overwogen bij de aanleg van een zwembad. Bovendien bleek de prijs scherper dan die van alle eerdere bieders. Amarque is alle afspraken over de bouw nagekomen; van startdatum tot oplevering, met zeer voorkomende, zorgvuldige werklui. Tijdens de realisatie zijn wij voortdurend goed op de hoogte gehouden. We zijn enorm blij met het resultaat.”

Fam. Emke, ’t Gooi

Familie van de Wal te Werkendam:

“Wij hebben door Amarque een warmtepomp op ons bestaande zwembad aan laten sluiten. Amarque bleek na enig shoppen verreweg de voordeligste aanbieder. Het is een perfect toestel in een prachtige RVS behuizing. Het werkt fantastisch. We hebben maar van één ding spijt en dat is, dat we dit niet veel eerder hebben gedaan. Amarque bravo!”

J. van de Wal, Werkendam

Familie Buitenzorg te Nieuwegein:

“Wij wilden graag zelf een zwembad bouwen en werden door een relatie geattendeerd op Amarque. Zij hebben ons enorm geholpen om ons plan werkelijkheid te laten worden. Met behulp van diverse tekeningen en de technische componenten, konden wij aan de slag met de aanleg van het bad. Wij zijn blij dat we voor Amarque hebben gekozen omdat we hierdoor goed voorbereid aan de slag konden.”

Leo en Eva Buitenzorg, Nieuwegein