TOTAALPROJECTEN

Totaalproject

Wilt u uw tuin eens grondig aanpakken en neemt u eigenlijk geen genoegen met alleen een zwembad of sauna? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast prachtige zwembaden, sauna’s , whirlpools en poolhouses kunnen wij ook zorgen voor een totaaloplossing, inclusief tuinontwerp. Wij werken daarvoor samen met verschillende tuinarchitecten, waaronder Ellen Knoeff. Zo kunnen we een complete tuinmetamorfose voor u realiseren. Van een op maat gemaakt zwembad tot allerhande wellness opties. Dat alles in een prachtig ontworpen en aangelegde tuin. Zonder dat u er omkijken naar heeft, want Amarque regelt alles! Wat wilt u graag terugzien in uw tuin?

Alle voordelen op een rij

Ziet u het dus wel zitten om een tuinmetamorfose te ondergaan? Natuurlijk is het van tevoren handig om te weten wat u kunt verwachten. Daarom geven wij u hier alle voordelen voor onze totaalprojecten, zodat u weet waar u van kunt profiteren tijdens deze tuinverbouwing:

  • Eén aanspreekpunt
  • Betrouwbaar en bekwaam personeel
  • Vlotte doorgang en geen afstemmingsfouten
  • Hoge kwaliteit

Profiteer van de tuinverbouwing

Heeft u bepaalde wensen voor uw tuin of wilt u zichzelf laten verassen? Het kan allemaal! Samen met de tuinarchitect kan alles rustig doorgesproken worden, zodat u alles kunt aangeven. Zijn er bepaalde punten waarop gelet moet worden? Moet de tuin bijvoorbeeld rolstoelvriendelijk zijn? Geef het aan en er wordt vervolgens rekening mee gehouden. Het is ideaal om te kiezen voor een totaalproject, zodat de tuin daarna ook direct klaar is en u hier niks meer aan hoeft te doen. En zeg nou eerlijk: wie wil er geen zwembad in de tuin?

Offerte aanvragen voor een totaalproject

Bent u benieuwd naar de kosten voor deze tuinmetamorfose? Aangezien wij niet weten wat uw wensen zijn, kunnen wij geen specifieke prijs aanleveren. Echter kunnen wij natuurlijk wel een offerte op maat voor u maken, zodat u weet wat u ongeveer kunt verwachten. Onze specialisten stellen dit graag voor u op. Via onze website kunt u een offerte aanvragen. Zorg er dus voor dat u aangeeft wat u in uw tuin terug wilt zien. Aan de hand daarvan gaan wij aan de slag.

Vragen over de totaalprojecten?

Onze zwembaden, sauna’s en tuinontwerpen zijn van een uitstekende kwaliteit. Daar durven wij onze handen voor in het vuur te steken. Heeft u vragen over deze totaalprojecten? Onze specialisten kunnen u daar meer over vertellen. Neem gerust even contact met ons op en wij kunnen al uw vragen beantwoorden.

Neem contact met ons op