Wellness

Finse sauna

Een Finse sauna is de ultieme manier van ontspannen en het is ook nog eens goed voor uw gezondheid. Door de warmte van een sauna wordt de huid gereinigd, afvalstoffen worden afgevoerd, de bloedsomloop wordt gestimuleerd en uw afweersysteem wordt verhoogd. Reden genoeg om regelmatig van een saunabad te genieten. Dat kan nu ook in uw eigen tuin of huis met de sauna’s van Amarque. Finse sauna’s kunt u door ons laten installeren, maar we leveren ook zelfbouwpakketten. De sauna’s zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen. Van prefab panelen sauna’s tot design sauna’s. Alle sauna’s worden speciaal voor u ontworpen en op maat gemaakt. Daarbij houden we rekening met uw wensen en met de mogelijkheden die er zijn binnen uw budget en de omgeving waarin de sauna geplaatst wordt.

Hammam

Een hammam is van oudsher een plek om te baden en dan met name een plek om van een stoombad te genieten. Amarque levert diverse stoomcabines. Hiermee kunt u uw eigen badkamer omtoveren tot hammam. Een stoombad is niet alleen ontspannend, door de stoom wordt ook uw bloedsomloop gestimuleerd en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Door de hoge luchtvochtigheid in de stoomcabine voel u zich na een stoombad ontspannen en vol energie. Amarque levert en installeert op maat gemaakte stoomcabines. Eventueel in combinatie met een douchecabine. Stoomcabines zijn in diverse modellen te verkrijgen en kunnen worden voorzien van hydromassage, geurdosering en kleurentherapie.

Infraroodcabine

De naam zegt het al, bij een infraroodcabine wordt warmte overgebracht door middel van infraroodstraling. Er komt dus geen warme lucht aan te pas zoals bij een sauna of stoombad. Hierdoor is een infraroodcabine snel opgewarmd en verbruikt het minder energie. Heeft u last van uw spieren of gewrichten? Dan is een infraroodcabine bij uitstek geschikt voor u. Het gebruik ontspant en ontgift het lichaam. Uw spieren en gewrichten zullen daardoor snel soepeler aanvoelen. Daarnaast wordt, net als bij een sauna of stoombad, de bloedcirculatie gestimuleerd en uw weerstand verhoogt. Amarque levert en installeert infraroodcabines in diverse modellen en formaten. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen of een afspraak maken. Wij vertellen u graag meer over de voordelen en mogelijkheden van een infraroodcabine.

Whirlpool

Het hele jaar door genieten van een ontspannend warm bad? Met een whirlpool maakt u de wellness beleving compleet! Wat is er nu fijner dan na een dag hard werken, heerlijk thuis te ontspannen. Of na een koude winterdag, opwarmen in een warm bad. En dat allemaal in uw eigen vertrouwde omgeving. Een whirlpool kan zowel binnenshuis als buitenshuis geplaatst worden, bijvoorbeeld in uw tuin of op een dakterras. Het is ook mogelijk om het bad in de tuin in te bouwen, zodat deze volledig opgaat in de omgeving.

Whirlpool met hydrojetmassage

Om het baden nog aangenamer te maken zijn alle whirlpools uitgerust met hydrojets voor een ontspannende massage. Door de ergonomisch vormgegeven kuip ervaart u optimale ondersteuning tijdens de massage. Kortom, met een whirlpool haal u het ultieme luxe gevoel in huis waar u elke dag plezier aan beleeft.

Onderhoudsvriendelijk en energiebesparend

De whirlpools die wij leveren zijn onderhoudsvriendelijk en water- en energiebesparend. Bij de productie van de baden worden zoveel mogelijk natuurlijke materialen gebruikt. Zo is de omkasting gemaakt van duurzaam cederhout. De kuip bestaat uit UV-bestendig en kleurvast acryl en vraagt weinig onderhoud. Uiteraard zijn de whirlpools verkrijgbaar in diverse afmetingen, vormen en kleuren. Ook zijn ze voorzien van LED-verlichting, waarvan u zelf de kleur in kunt stellen. Zo ervaart u een optimale wellness beleving.

Bekijk enkele wellness projecten

Kosten; sauna?

Sauna’s zijn de verkrijgen in veel verschillende uitvoeringen. De kosten voor een sauna zijn dan ook afhankelijk van uw wensen. Wilt u meer informatie ontvangen over de kosten voor een poolhouse? Vraag gerust een offerte aan via onze site of bel of mail. We staan u graag te woord.

Kosten; whirlpool?

De kosten voor een whirlpool zijn ook geheel afhankelijk van uw wensen. U kunt kiezen voor een eenvoudige whirlpool of voor de meest luxe uitvoering. Wilt u meer informatie ontvangen over de kosten voor een poolhouse? Vraag gerust een offerte aan via onze site of bel of mail. We staan u graag te woord.

 

 

Neem contact met ons op