Over ons

Over Amarque Leisure Solutions

Amarque Leisure Solutions B.V. houdt zich bezig met het bouwen van zwembaden, zowel bouwkundige zwembaden als kunststof HDPE zwembaden.

Na ruim 10 jaar ervaring in de klimaattechniek, en daarmee de installatiebranche, was enkele jaren geleden het moment aangebroken voor Raymond van der Sman om deze expertise te gebruiken in een andere tak van de installatie- en bouwwereld. Hij is reeds geruime tijd ondernemer en wilde dat ook graag blijven, echter dan wel in een nieuwe branche.

8 jaar geleden kreeg hij de unieke kans om samen met de oprichter van Amarque en tevens gepassioneerd ondernemer het bedrijf Amarque Leisure Solutions B.V. verder uit te bouwen. Amarque is gespecialiseerd in het realiseren van dromen van haar opdrachtgevers, te weten advies, ontwerp en realisatie van privé zwembaden. Een bedrijf waarbij hij volledig zijn technische creativiteit kwijt kan. Hij heeft ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven van toeleveranciers tot installateurs. Door deze ervaring heeft hij een duidelijke visie ontwikkelt op de hedendaagse markt.

Na drie jaar het bedrijf alleen gedraaid te hebben, elk jaar meer baden gerealiseerd te hebben en te merken dat er een mannetje bij moest komen om het werk aan te kunnen en om te kunnen groeien is Kevin Klinkenberg Amarque komen versterken. Kevin kwam ook niet uit de wereld van de zwembaden, maar heeft het vak van Raymond geleerd. Zwembadbouwer is nog steeds geen vakopleiding.

Brigit, partner van Raymond, bedacht gezien de drukte bij Amarque dat zij de werkzaamheden die zij elders deed net zo goed voor Amarque zou kunnen gaan doen. Ook zij is het team van Amarque gaan versterken. Niet als zwembadbouwer, maar als officemanager. Het ouderwetse gevoel van achter haar man staan past haar wel.

Vader van der Sman, Jan, komt wel uit de zwembaden en is ook nog een belangrijke kracht. Bij drukte in de aanvragen springt hij bij in het maken van offertes, het voeren van verkoopgesprekken en hij verzorgt voor alle zwembaden het tekenwerk. Absoluut onmisbaar.

Al met al een mooi team bij elkaar wat ervoor gezorgd heeft dat er al vele mooie projecten gerealiseerd zijn en er mooie nieuwe projecten in de planning staan.

Naast de realisatie van zwembaden kunt u bij Amarque ook terecht voor een sauna, whirlpool, terras, poolhouse, buitenkeuken, etc. Door een hechte samenwerking met o.a. tuinarchitecten kan ook het beplantingsadvies worden meegenomen. Amarque werkt samen met diverse gerenommeerde hoveniers. Hierdoor kan Amarque de complete aanpassing van uw tuin samen met het zwembad als totaalpakket ter hand nemen.

Amarque
Amarque