Over ons

Over Amarque Leisure Solutions

Amarque is in de loop der jaren uitgegroeid tot specialist op het gebied van bouwkundige en polyester zwembaden. Naast luxe binnen- en buitenbaden kunt u bij ons ook terecht voor poolhouses, sauna’s en totaaloplossingen inclusief tuinrenovatie. Wij staan garant voor kwaliteit en ontwerpen exclusieve zwembaden op maat. Luxe en Leisure staan hierbij centraal.

Wij adviseren u graag over de beste indeling, de juiste techniek, een smaakvolle vormgeving en duurzame materialen. Zo zorgen we dat het geheel perfect aansluit bij uw wensen én uw omgeving. Onze ontwerpen kunnen op maat gemaakt worden, maar ook met standaard producten worden uitgevoerd. Dit alles doen we niet alleen in Nederland, maar ook over de grens. Zo hebben we ook in Spanje, Frankrijk en Italië tevreden klanten!

Amarque is opgericht door Peter Oldhoff. Met hem is het bedrijf uitgegroeid tot specialist in (bouwkundige) zwembaden en alle aanverwante zaken. Sinds 2013 is Raymond van der Sman eigenaar van Amarque. Hij brengt specialistische kennis op het gebied van installatietechniek met zich mee.

Raymond draagt inmiddels de zorg voor het ontwerp en de uitvoering van zwembaden, poolhouses en andere vormen van wellness. Dit doet Amarque in samenwerking met diverse specialisten op het gebied van (zwembad)bouw.