Over Amarque Leisure Solutions

Amarque Leisure Solutions B.V. houdt zich bezig met het bouwen van zwembaden, zowel bouwkundige zwembaden als kunststof HDPE zwembaden.

Na jaren ervaring in de klimaattechniek, en daarmee de installatiebranche, was enkele jaren geleden het moment aangebroken voor Raymond van der Sman om deze expertise te gebruiken in een andere tak van de installatie- en bouwwereld. Hij is reeds geruime tijd ondernemer en wilde dat ook graag blijven, echter dan wel in een nieuwe branche.

Geschiedenis

10 jaar geleden kreeg hij de unieke kans om samen met de oprichter van Amarque en tevens gepassioneerd ondernemer het bedrijf Amarque Leisure Solutions B.V. verder uit te bouwen. Amarque is gespecialiseerd in het realiseren van dromen van haar opdrachtgevers, te weten advies, ontwerp en realisatie van privé zwembaden. Een bedrijf waarbij hij volledig zijn technische creativiteit kwijt kan. Hij heeft ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven van toeleveranciers tot installateurs. Door deze ervaring heeft hij een duidelijke visie ontwikkelt op de hedendaagse markt.

Missie/visie

Onze missie is het bouwen van prachtige privé zwembaden. Door goed te luisteren naar de wens van de klant en hun van advies te voorzien in de vele keuzes die er zijn, realiseren wij graag hun droomzwembad! Door bij te blijven op het gebied van innovatie willen wij een uitblinker blijven in de zwembaden wereld. Amarque heeft de kennis en het vakmanschap in huis en wil hierin blijven groeien en ontwikkelen.

Het team

Amarque Leisure Solutions, een team van vijf vakmensen, is toegewijd aan het realiseren van de droom van de klant: een eigen zwembad dat rust en plezier biedt. Het doel: het bouwen van particuliere zwembaden die de verwachtingen van de klant overtreffen, met een nadruk op persoonlijk contact en service. Vanaf het eerste offerte verzoek tot het jaarlijks openen en sluiten van het zwembad, streeft Amarque naar een langdurige relatie met hun klanten. Het team zorgt ervoor dat elke interactie met de klant een positieve ervaring is, met correcte antwoorden en oplossingen, en een eindproduct dat de klant uiterst tevreden stelt.

Belofte

Zwembaden bouwen is niet alleen ons vak, maar ook onze passie. Met elkaar streven wij naar perfectie. Naast de realisatie van zwembaden kunt u bij Amarque ook terecht voor een sauna, whirlpool, terras, poolhouse, buitenkeuken, etc. Door een hechte samenwerking met o.a. tuinarchitecten kan ook het beplantingsadvies worden meegenomen. Amarque werkt samen met diverse gerenommeerde hoveniers. Hierdoor kan Amarque de complete aanpassing van uw tuin samen met het zwembad als totaalpakket ter hand nemen.

Wij realiseren graag samen met u de ultieme tuin om heerlijk in tot rust te komen.

Amarque
Amarque