Ons team

Ons team

Amarque Leisure Solutions bestaat uit een team van vijf. Vijf vakmensen die met elkaar hetzelfde doel voor ogen hebben: Het verwezenlijken van uw droom! Een zwembad, een oase van rust en plezier in uw eigen achtertuin. Ons doel is eenvoudig: het bouwen van particuliere zwembaden die niet alleen aan de verwachtingen van onze klanten voldoen, maar deze ook overtreffen. Wij brengen onze uitgebreide kennis graag aan u over en denken graag mee in de keuzes die u gaat maken om tot een mooi eindontwerp te komen. 

Als een klein, hecht team vinden wij het contact met onze klanten heel erg belangrijk. Het eerste contact met onze klanten begint bij de aanvraag voor een offerte. Mocht Amarque uiteindelijk de opdracht krijgen om uw droomzwembad  te realiseren is dit de start van een jarenlange relatie. Wij openen en starten uw zwembad op in het voorjaar en wij sluiten uw zwembad weer in het najaar. Tussendoor kan het zijn dat er nog wat servicewerkzaamheden zullen plaatsvinden of dat er een storing opgelost dient te worden. Zo hebben we gedurende het jaar meerdere malen contact met elkaar. 

Wie van ons vijven u ook spreekt, voor ons is het van belang dat u na ieder contact een goed gevoel heeft. Dat de vraag die u had juist beantwoord is, dat het probleem wat u heeft goed opgelost wordt en uiteraard dat het zwembad waar u de opdracht voor gegeven heeft naar volle tevredenheid, en zelfs een beetje meer dan dat, gerealiseerd wordt.

Mocht u meer informatie willen over een zwembad of vragen hebben over uw zwembad kunt u altijd contact met ons opnemen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 0348 – 752 255 en een e-mail mag u sturen naar info@amarque.nl.

Wij, Team Amarque, staan voor u klaar!

Portretten Amarque-16-min (1)
Portretten Amarque-4-min
PHOTO-2022-10-06-13-47-13-min