Zwembad renovatie

Zwembad renovatie

Is uw zwembad toe aan een renovatie? Dan helpen we u graag verder! Na een aantal jaren kan een zwembad slijtage vertonen. Zo kan het lamellendak haperen, de verlichting kan het niet meer doen of de folie vertoont lekkage. Naast dat u voor een nieuw zwembad kan kiezen, kunt u het ook laten opknappen. Vaak zijn er voldoende redenen om een zwembad te renoveren. Zo is zwembadrenovatie goedkoper dan een nieuw zwembad aanleggen. Amarque renoveert met plezier uw bestaande zwembad. Als u na jaren van zwemplezier uitgekeken bent op het uiterlijk van het zwembad, kan met een andere kleur folie of andere randafwerking het zwembad er weer als nieuw uit laten zien. Ontdek de mogelijkheden. 

 

Voordelen zwembad renovatie

Een zwembad renovatie heeft verschillende voordelen. Zo bespaart u energie met nieuwe technologieën en kunt u nieuwe accessoires opnemen in uw zwembad. Hierdoor wordt uw oude zwembad weer als nieuw opgeknapt. Bovendien krijgt u gegarandeerd topkwaliteit. Met enige aanpassingen en verbeteringen is uw zwembad weer snel zwemklaar. Het grootste voordeel van renovatie is dat het minder kost dan wanneer u een nieuw zwembad plaatst. Na renovatie kunt u weer jaren genieten van uw zwembad. 

Bekijk enkele renovatie projecten

Manieren van renovatie

Een zwembad renoveren kan op verschillende manieren. Zo vervangen we verouderde leidingen of plaatsen we nieuwe filterinstallaties. Ook kunnen we bestaande installaties automatiseren of vernieuwen. Polyester zwembaden kunnen we voorzien van een nieuwe coating of een nieuwe laag folie, terwijl we bij bouwkundige zwembaden een laag folie (inclusief isolatie) aan kunnen brengen. Verder is het mogelijk om randafwerking te vervangen. 

Levensduur van zwembad verlengen

Voor alle typen zwembaden geldt dat onderhoud aan het zwembad zelf de levensduur verlengd. Ook is de technische installatie belangrijk voor de levensduur. Daarnaast hangt het af van het gebruik van het zwembad. Zwembadrenovatie is vooral een goede oplossing als uw zwembad kampt met achterstallig onderhoud of niet meer up-to-date is. Wanneer uw zwembad achterstallig onderhoud heeft, kan het zorgen voor gevaarlijke situaties. Denk bijvoorbeeld aan gebroken tegels, waardoor er scherpe randen ontstaan. Het kan natuurlijk ook zijn dat de folie van uw zwembad niet meer aantrekkelijk is. Dan is een zwembadrenovatie een goede oplossing! 

Zwembad onderhouden

Er zijn verschillende werkzaamheden nodig om uw zwembad het beste te onderhouden. Zo vraagt een buitenzwembad vanzelfsprekend meer onderhoud dan een binnenbad. Een goed zandfilter en een goede stofzuiger zijn de belangrijkste toebehorende van een buitenzwembad. Verder kan het onderhoud aanzienlijk worden beperkt door een automatische waterbehandeling en een goede zwembadafdekking. 

Zwembad renoveren door Amarque

Amarque is dé specialist op het gebied van zwembaden bouwen en renoveren. We vervullen graag uw wens. Wilt u graag meer informatie ontvangen over het renoveren van een zwembad? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0348-752255. Of stuur een mailtje naar info@amarque.nl.

Onze specialisten kunnen u hierbij adviseren en met u de mogelijkheden bespreken. We starten met een kennismakingsgesprek en inventariseren de mogelijkheden voor uw zwembad. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag om uw zwembad volledig naar wens af te werken.

Meer weten over een renovatie?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een zwembad renovatie? Dan kan u gerust contact met ons opnemen. Wij leggen graag alle mogelijkheden uit en geven u graag meer informatie, zodat u goed weet wat u kunt verwachten. 

 

Neem contact met ons op