EVAstream MOVE: De ultieme zwemmachine

EVAstream MOVE: De ultieme zwemmachine

De EVAstream MOVE is een draadloze zwemmachine die uw zwemervaring verandert. 

Met deze plug-and-play zwemmachine tovert u uw zwembad om tot een volwaardig trainingsbad. Dankzij zijn kracht, stabiliteit en energie-efficiëntie is de EVAstream MOVE uniek. Zelfs de meest ervaren zwemmers kunnen intensieve trainingssessies volgen, allemaal in hun eigen zwembad.

Voor alle niveaus

Of u nou een doorgewinterde zwemmer bent of net begint, de EVAstream MOVE is geschikt voor iedereen. Met zijn rustige, stabiele en aanpasbare stroming is dit apparaat geschikt voor het hele gezin. Of u nu houdt van ontspannen duurzwemmen, verkwikkende workouts, aquajogging of fysiotherapieoefeningen, met de EVAstream MOVE kan het allemaal in uw eigen zwembad.

Plaatsing voor optimaal gebruik

Een correcte plaatsing van de EVAstream MOVE is essentieel voor een optimale zwemervaring. We raden aan om de turbine ongeveer 25 centimeter onder het wateroppervlak te plaatsen. Met behulp van de zijbouten kan de turbine worden aangepast, met een maximale neerwaartse kanteling van 2 graden of een opwaartse kanteling van 3 graden, voor een optimale zwemervaring.

EVA Experience Web App

Met de EVA Experience web app heeft u de volledige controle over uw zwemsessies. Pas de zwemsnelheid en duur aan en volg realtime de verstreken tijd en intensiteit. 

EVAstream-Move-Turbine-2

Zwemtijdbeheer

Selecteer de gewenste duur van uw zwemsessie, tot maximaal 120 minuten. De app geeft de resterende tijd realtime weer, zodat u uw voortgang tijdens de sessie gemakkelijk kunt volgen.

Intensiteitsregeling

Pas de zwemintensiteit aan door een percentage van de maximale capaciteit van de EVAstream MOVE te kiezen. De app onthoudt uw laatst gebruikte instelling, waardoor uw toekomstige zwemsessies eenvoudiger worden.

Realtime sessiebewaking

Bekijk de voortgang van uw huidige zwemsessies in realtime. Door op het afspeelpictogram te klikken, verschijnt er een voortgangsbalk die de verstreken tijd en de intensiteit waarmee u zwemt weergeeft.

Optimaliseer de plaatsing

Symmetrische plaatsing van de EVAstream MOVE in het zwembad zorgt voor een harmonieuze stroming door het hele zwembad, wat resulteert in een optimale zwemervaring voor alle gebruikers.

Bepaal de zwemzone

Richt de stroming naar de romp van de zwemmer, niet naar het hoofd, voor een comfortabele zwemervaring. Door zich op afstand van het apparaat te positioneren, heeft de zwemmer meer bewegingsvrijheid.

Draagbaar en eenvoudig op te bergen

Na een trainingssessie is het ultieme aan de EVAstream MOVE, de naam zegt het al, dat deze weer verwijderd kan worden. De EVAstream MOVE kan met behulp van de wieltjes die bevestigd zitten aan de EVAstream MOVE door één persoon verplaatst worden, zodat deze opgeruimd kan worden in de techniekruimte, het poolhouse of in de garage. 

Met de EVAstream MOVE kunt u genieten van een ongeëvenaarde zwemervaring, waarbij comfort, prestatie en duurzaamheid samenkomen. Transformeer uw zwembad vandaag nog in een wedstrijdbad en ontdek de mogelijkheden van deze ultieme zwemmachine. 

Interesse in deze zwembeleving?

Bent u geïnteresseerd geraakt in de EVAstream MOVE? Neemt u dan contact met ons. Wij voorzien u graag van meer informatie en kunnen u meenemen naar onze leverancier om de zwembeleving met een EVAstream MOVE zelf te ervaren.

EVAstream Move (1)