IN 6 STAPPEN NAAR UW DROOMZWEMBAD

inventarisatie-in-zes-stappen-uw-droomzwembad-amarque

STAP 1: INVENTARISATIE

Er is veel mogelijk bij het kiezen van een zwembad, in ons portfolio kunt u aardig wat inspiratie opdoen. Kijkt u ook eens bij de diverse modellen die we kunnen leveren. Wilt u alleen een zwembad, of misschien ook een poolhouse erbij? Wilt u opties als onderwaterverlichting of een attractie zoals een waterval? Zodra u een beeld heeft van hoe uw droomzwembad eruit komt te zien, probeer dan ook een schatting te doen van de afmetingen hiervan. U kunt al uw wensen in het contactformulier zetten, wees zo uitgebreid mogelijk hierin zodat we een passend vrijblijvend voorstel kunnen opstellen.
Doorgaans ontvangt u van ons binnen vijf werkdagen een vrijblijvende offerte. Voor zaken als graafwerk gebruiken we een prijsindicatie omdat dit sterk afhankelijk kan zijn per locatie.

Weet u al precies hoe uw droomzwembad en/of poolhouse eruit komt te zien? Neem meteen contact met ons op zodat we uw droom in werking kunnen stellen.

advies-zwembad-in-zes-stappen-amarque

STAP 2: ADVIES

Nadat u van ons het voorstel voor uw droomzwembad heeft ontvangen maken wij graag een afspraak om bij u op locatie nader kennis te maken en geheel vrijblijvend van gedachten te wisselen. De kans is groot dat u vragen te over voor ons heeft, we kunnen deze direct beantwoorden. Want hoe bepaal je welk materiaal, stijl en kleurstelling het beste bij je woonomgeving en persoonlijkheid passen? Onze adviseur weet door de jarenlange ervaring de juiste vragen te stellen om helder in kaart te brengen wat u wilt. Aan de hand van voorbeelden en monsters kan hij u laten zien wat er allemaal mogelijk is voor uw zwembad. Ook zal onze adviseur de ruimte nameten en op foto vastleggen. Deze grondige inventarisatie vormt de basis voor uw droomzwembad.

offerte-zwembad-in-zes-stappen-amarque

STAP 3: OFFERTE

Nu we over alle benodigde informatie beschikken kan er een definitief voorstel worden opgesteld. Er zijn namelijk geen onzekerheden meer die betrekking kunnen hebben tot het bepalen van een prijs voor het een of ander. Onze adviseur zal alle posten nauwkeurig opstellen, er wordt een tekening gemaakt van het zwembad en waar nodig zullen we ook aanpassingen in de tuin of de realisatie van een poolhouse hierin meenemen. Dit zorgt ervoor dat u vooraf precies weet waar u aan toe bent en niet voor verrassingen komt te staan. Onze adviseur zal per e-mail de offerte naar u toe sturen of hij neemt telefonisch contact met u op om een afspraak in te plannen om de offerte in persoon met u door te nemen. Mochten er aanvullende vragen en wensen zijn mag u deze kenbaar maken en zal dit leiden tot een aanpassing van de offerte. Wij maken heldere afspraken waarbij de mogelijkheden groot zijn.

Heeft u nog twijfel en kan het voor uw beeldvorming helpen om een door Amarque gerealiseerd project te bezoeken, of om referenties na te vragen? Wij helpen u graag hiermee en brengen u in contact met de juiste persoon, nog steeds geheel vrijblijvend en kosteloos.

go-zwembad-in-zes-stappen-amarque

STAP 4: GO!

Bent u tevreden met het voorstel, bijbehorend plan van aanpak en past het binnen uw budget dan is het tijd om de handen te schudden en de verbintenis aan te gaan. U ontvangt van ons een opdrachtbevestiging met daarin alle afspraken duidelijk verwoord. Nadat u een definitief akkoord geeft gaan we direct voor u aan de slag. In de regel duurt het minimaal 6 weken van handtekening tot het eerste baantje in uw droomzwembad. Alle informatie die u nodig heeft over het project en de werkvoorbereiding ontvangt u van onze adviseur.

oplevering-zwembad-in-zes-stappen-amarque

STAP 5: OPLEVERING

Na het voltooien van het bouwproces zorgen we ervoor dat alles netjes wordt opgeruimd en stellen we de technische installatie juist af. Hierna is het tijd om samen met u alles te controleren en na te lopen of alles overeenkomt met uw wensen. Bij een wederzijds akkoord stelt uw adviseur een verslag van oplevering op welke u beiden tekent. De adviseur leert u stap voor stap de technische installatie bedienen en geeft u een uitgebreide gebruikershandleiding hiervoor. Nu is het tijd om het glas te heffen en de eerste duik te nemen in uw droomzwembad!

onderhoud-zwembad-in-zes-stappen-amarque

STAP 6: ONDERHOUD

Nu is het vooral genieten geblazen van uw zwembad maar het is niet gek als u vragen heeft, hier helpen wij u graag bij. Regulier onderhoud beperkt zich tot het zuigen van de bodem en de toevoeging van chemicaliën. Dit kan zelfs automatisch uitgevoerd worden. Soms moet een geautomatiseerd systeem opnieuw worden afgesteld. Een buitenzwembad wordt vaak in ‘winterslaap’ gebracht en vorstvrij gemaakt. Het meeste onderhoud kunt u zelf uitvoeren met behulp van de uitgebreide handleiding, echter is het ook mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten om u hiervan te ontzorgen.

contact-eerste-duik-zwembad-zes-stappen