Is uw zwembad toe aan een renovatie?

Is uw zwembad toe aan een renovatie?

Zwembadrenovatie wordt steeds vaker toegepast. In de jaren 70 zijn er veel zwembaden gemaakt en deze hebben inmiddels het nodige onderhoud en renovatiewerk nodig. U kunt uiteraard ook de keuze maken voor een compleet nieuw zwembad, maar zwembadrenovatie is stukken goedkoper, omdat bij de aanleg van een nieuw zwembad manuren de grootste kostenpost is. Vaak zijn er voldoende redenen om een zwembad te renoveren. Amarque renoveert met plezier uw bestaande zwembad. Als u na jaren van zwemplezier uitgekeken bent op het uiterlijk van het zwembad, kan Amarque met een andere kleur folie of andere randafwerking uw zwembad er weer als nieuw uit laten zien.

Uw zwembad onderhouden

Voor alle typen zwembaden geldt dat onderhoud aan het zwembad zelf en aan de technische installatie van belang is. Zwembadrenovatie is vooral aan de orde als uw zwembad slecht of niet onderhouden is. Een buitenzwembad vergt vanzelfsprekend meer onderhoud dan een binnenbad. Een goed zandfilter en een goede stofzuiger zijn de belangrijkste toebehoren van een zwembad. Verder kan het onderhoud aanzienlijk worden beperkt door een automatische waterbehandeling en een goede zwembadafdekking.

Direct aanpassingen

Bij jarenlang intensief gebruik van het zwembad kan het gebreken gaan vertonen, bijvoorbeeld wanneer er lekkages ontstaan zijn of de technische installaties verouderd zijn.
Het kan natuurlijk ook zijn dat u de folie van uw zwembad niet meer mooi vindt, ook dan kunt u gebruik maken van zwembadrenovatie. Uw zwembad wordt weer als nieuw.
U kunt indien de installatie verouderd is meegaan met de laatste technische ontwikkelingen. Veelal zorgt dit ook voor energiebesparing.
Met enige aanpassingen en verbeteringen is uw zwembad weer snel zwem klaar. Wij zorgen
ervoor dat u weer jaren kunt genieten van uw zwembad.

De mogelijkheden van Amarque

Als u vragen heeft over de renovatie van uw zwembad, dan kunt u contact met ons opnemen. Wij komen graag op locatie om te inventariseren en te praten over uw wensen en de mogelijkheden. Aansluitend maken wij voor u een offerte en bij akkoord gaan we van start met de renovatie van uw zwembad. Uw zwembad wordt weer als nieuw!