Kunststof zwembad

Kunststof zwembad

Bent u op zoek naar een kunststof zwembad voor in uw tuin? Amarque levert kunststof zwembaden van HDPE plaatmateriaal (High Density Poly Ethyleen). Dit type zwembad wordt compleet in één stuk geleverd, waardoor we deze snel bij u kunnen plaatsen en we dus in een zeer korte tijd uw project kunnen realiseren. Uw HPDE zwembad wordt door onze specialisten op maat gemaakt in onze bedrijfshal. Hierbij wordt gebruikgemaakt van de laatste technieken op het gebied van kunststoflassen.

Bekijk enkele kunststof baden

Voordelen kunststof zwembad

Een HDPE kunststof zwembad laten bouwen via Amarque levert voor u de volgende voordelen op:

  • Kunststof heeft een zeer lange levensduur
  • U heeft 15 jaar garantie op het materiaal
  • UV-bestendigNagenoeg verkrijgbaar in alle vormen en maten
  • Verkrijgbaar in een materiaaldikte van 10mm, wat zeer taai en sterk is
  • Alle aansluitingen kunnen in het zwembad gelast worden op iedere gewenste positie. Denk aan skimmers, inspuiters, een bodemzuiger en een overloopgoot
  • Een korte doorlooptijd van het totale project
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren, zoals grijs, wit, blauw en zwart
  • Mogelijkheid tot aanbrengen van verschillende soorten trappen en verlichting
  • De zwembaden worden verstevigd aan de buitenzijde met staal verzinkte buizen

Zoals u kunt lezen zijn er dus vele voordelen aan het aanschaffen van een kunststof zwembad. Benieuwd naar de mogelijkheden ? Laat u inspireren door een kijkje te nemen op onze portfolio pagina en ontdek de opties. Maak uw eigen ontwerp of schakel onze hulp in om een ontwerp voor u te maken. Wij helpen u graag verder.

Nadelen kunststof zwembad

Kunststof zwembaden hebben helaas ook enkele nadelen. Ze kunnen gevoelig zijn voor krassen en verkleuring door langdurige blootstelling aan de zon. Hoewel de zwembaden lang mee gaan duurzaam zijn, kunnen ze bij extreme temperaturen barsten vertonen. Bovendien kan reperatie van beschadigde kunststof kostbaar zijn. Verder kan de uitstraling van een kunststof zwembad niet opwegen tegen de natuurlijke uitstraling van materialen zoals beton of tegels. Door deze aspecten te overwegen, kan u kiezen voor het passende zwembadtype voor uw gelegenheid.

Mogelijkheden in vorm en afmetingen

Kunststof zwembaden bieden veelzijdige opties in vormen en afmetingen. U kunt kiezen uit standaard rechthoekige, ovale, ronde of vrije vormen. De mogelijkheden in afmetingen verschillen, waarbij kleinere modellen geschikt zijn voor compacte ruimtes. Grotere zwembaden bieden meer ruimte, maar nemen natuurlijk ook meer ruimte in. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor aangepaste vormen en maten om te voldoen aan specifieke ontwerpwensen. Deze variatie stelt u in staat om een kunststof zwembad te kiezen dat past bij uw smaak, ruimte en budget.

Plug & Play pool

Bij Amarque kunt u terecht voor een unieke constructie die in één stuk wordt geleverd en kan worden geïnstalleerd. Het zwembad is voorzien van een ingebouwd pomphuis wat alle benodigdheden omvat. Daarnaast heeft het goede isolerende eigenschappen en is osmose uitgesloten. Uiteraard is het mogelijk dat we het bad (gedeeltelijk) ingraven. Wilt u het bad volledig boven de grond plaatsen? Dan kan dit ook. Optioneel kunnen we uw bad voorzien van onder andere een bubbelbank, roldeck, jetstream en ga zo maar verder.

Toebehoren

Kunststofzwembaden kunnen worden aangevuld met verschillende accessoires voor een verbeterde zwemervaring. Denk aan trappen, verlichting, verwarmingssystemen en onderhoudsapparatuur zoals automatische reinigers. Deze toebehoren vergroten niet alleen het comfort, maar dragen ook bij aan het esthetische en functionele aspect van het zwembad, waardoor het aan individuele behoeften en voorkeuren kan voldoen.

Kosten

Het verschilt per zwembad met hoeveel kosten u rekening moet houden als u een zwembad van kunststof wilt aanschaffen. Dit komt doordat het afhankelijk is van verschillende aspecten, zoals het materiaal of de grootte van het bad. Hierdoor kunnen we dus niet precies zeggen wat de prijs is van een kunststof zwembad. Op onze prijzen pagina kunnen wij u wel een indicatie geven van de kosten. Wilt u precies weten met welke kosten u rekening moet houden? Vraag dan gerust een offerte op maat aan. Wij zetten voor u op een rij wat de kosten zijn voor het bouwen en het installeren van een zwembad op maat.

Meer weten over een kunststof zwembad?

Heeft u ook interesse in het op maat laten maken van een kunststof zwembad? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken de opties met u, zodat u goed doorheeft wat de mogelijkheden zijn. Heeft u nog vragen of wilt u graag advies op maat? Dan helpen we u natuurlijk ook van harte verder.

Neem contact met ons op