HDPE zwembad

Uw eigen duurzame zwembad!

Heeft u altijd al een eigen ingebouwd zwembad willen hebben? Met een kunststof zwembad van Amarque kan dit gemakkelijk en duurzaam! Met een HDPE zwembad van Amarque voorziet u uzelf van een stevig zwembad met een lange levensduur. Zo kiest u voor een garantie aan zwemplezier, tijdens de warme zomerdagen. Via Amarque kunt u vervolgens ook de inbouw van het zwembad regelen. U kunt zelfs talloze inbouwmogelijkheden toepassen, binnen dit proces. Zo kan er niks misgaan bij de aanschaf van u eigen inbouwzwembad!

 

Bekijk hier enkele voorbeelden van HDPE zwembaden

Altijd een persoonlijke aanpak!

Bij Amarque begrijpen we dat iedere tuin anders is. Daarom heeft ieder zwembad een eigen bouwplan nodig. Bij ons vindt u een HDPE zwembad in verschillende vormen en groottes. Zo zorgen we dat iedere tuin het perfecte formaat zwembad heeft. Om voor een passende constructie te zorgen, kunnen alle aansluitingen op de gewenste plek bevestigd worden. Denk hierbij aan skimmers en een overloopgoot. Om voor een vrije ingang te zorgen, kan er ook gekozen worden voor het plaatsen van trappen. Zo kan de constructie helemaal naar eigen wens aangelegd worden. Praktischer kan de aanleg van uw HDPE zwembad niet!

HDPE zwembad kosten

De prijzen voor het aanleggen van een HDPE zwembad verschillen. Wel zijn er bij Amarque indicatiekosten berekend, zodat u in ieder geval een beeld kunt schetsen van de totale kosten. U vindt bij ons ook prijzen voor het aanleggen van een zwembad. Hiervoor kunt u de prijzen pagina bezoeken. Zowel van de grootte van een HDPE zwembad als de installatie van een filtersysteem staan prijzen berekend op deze pagina. Onder bouwkosten vind je minimale en maximale prijzen. Zo weet je dus binnen welke prijsklasse je terecht komt. Op deze manier proberen wij de aanleg van uw HDPE zwembad zo gemakkelijk mogelijk te maken!

De voordelen van een HDPE zwembad

Een HDPE zwembad is over het algemeen een zeer praktisch model. Daarnaast vindt u bij Amarque stevige zwembaden van HDPE. Zo is het verkrijgbaar in een materiaaldikte van 10mm. Dit maakt het erg taai en stevig. Daarnaast wordt de buitenzijde van het HDPE zwembad verstevigd met staal verzinkte buizen. Het is ook nog eens uv-bestendig, wat natuurlijk essentieel is bij warm weer! Kies vervolgens één van de verkrijgbare kleuren en regel de inbouw van uw HDPE zwembad. U kiest zo voor een duurzaam zwembad met oneindige mogelijkheden.

HDPE zwembad kopen bij Amarque?

Heeft u altijd al een eigen inbouwzwembad willen hebben? Dit is je kans, want bij Amarque vindt u duurzame modellen met oneindige mogelijkheden! Met ons HDPE zwembad kunt u uzelf namelijk voorzien van een unieke constructie. U kunt kiezen voor talloze accessoires en inbouwmogelijkheden. Hiervoor kunt u gemakkelijk even contact met ons opnemen! Wilt u eerst een beeld van de mogelijke kosten? Op onze prijzen pagina vindt u indicatieprijzen van onze zwembaden en alle inbouwmogelijkheden. Zo bent u helemaal voorbereid op de toekomstige inbouw van uw HDPE zwembad!

 

Neem contact met ons op