Brigit

Maak kennis met Brigit

Ik ben Brigit van der Sman en ben werkzaam als officemedewerker binnen Amarque Leisure Solutions B.V.

Voordat Amarque in beeld kwam was ik werkzaam bij een elektrotechnisch bedrijf. Hier heb ik jaren met veel plezier gewerkt. Toen ik mijn man Raymond van der Sman, eigenaar van Amarque, leerde kennen ben ik vrij snel gestart met het verrichten van een deel van de administratie binnen het bedrijf. Na verloop van tijd ben ik volledig voor Amarque aan het werk gegaan en tot op heden bevalt dit harstikke goed.

Werken bij Amarque is werken in een klein team. Hierdoor word je gezien en ben je zeker geen nummer. Een klein team zorgt voor een hechtere band onderling en kortere lijntjes. Voor mij werkt dit fijn!

Mijn takenpakket als officemedewerker is breed. Denk hierbij aan de administratieve werkzaamheden en de personeelsadministratie, maar ook aan het bijhouden van de e-mailboxen, het houden van verkoopgesprekken, het maken van calculaties en offertes, het opvolgen van offertes, de site en de socials up to date houden en hiermee ook vooral Google tevreden houden. Onze vindbaarheid vinden wij erg belangrijk, zo bent u misschien ook bij ons terecht gekomen.

Deze vele afwisselende werkzaamheden maken het dat ik vind dat ik een erg leuke job heb!

Naast mijn baan als officemedewerker ben ik moeder van twee fantastische zoons, sport ik graag en houd ik van uit eten gaan, breng ik graag een bezoekje aan de sauna en ben ik zomers geregeld te vinden op een festivalterrein.

Mocht u vragen hebben over een zwembad of over uw zwembad kunt u altijd contact met mij opnemen. Telefonisch op 0348 – 75 22 55 en een e-mail mag u sturen naar brigit@amarque.nl.

Ik help u graag!