Maak kennis met Jan

Ik ben Jan van der Sman en ik ben ruim 30 jaar werkzaam geweest als Sales Manager op het gebied van de hydrotherapie.

In die functie adviseerde ik instellingen voor mensen met een beperking, revalidatie centra, zieken- en verpleeghuizen wat hydrotherapie voor hun cliënten kon betekenen. Vaak resulteerde dat bij nieuwbouw of renovatie in de aanleg van een therapeutisch zwembad met beweegbare zwembadvloer en de daarbij behorende technische installatie. De installatiebedrijven adviseerde ik hoe ze de diverse technieken moesten aansluiten op hun primaire voorzieningen. Een goede waterkwaliteit is in deze instellingen van cruciaal belang. De kennis die ik daarvan heb komt dan ook goed van pas bij het adviseren van onze klanten.

Als gepensioneerde ben ik regelmatig te vinden op de racefiets, bij slecht weer verruil ik deze voor mijn hardloopschoenen en daarnaast vind ik het erg leuk om met mijn kennis het Amarque Team parttime te ondersteunen bij het adviseren van klanten en het maken van de project tekeningen.

Mocht u vragen hebben over een zwembad of over uw zwembad kunt u altijd contact met mij opnemen. Telefonisch op 0348 – 75 22 55 en een e-mail mag u sturen naar info@amarque.nl.