Kevin

Maak kennis met Kevin

Hallo,

Ik ben Kevin Klinkenberg en ik ben buitendienst monteur. Ik werk sinds 2018 voor Amarque en heb het nog steeds erg naar mijn zin. Ik zit bij Amarque goed op mijn plek. Hierdoor ben ik eigenlijk nooit chagrijnig, heb de gezelligheid altijd bij me.

Als buitendienst monteur ben ik van A tot Z bij de bouw van een zwembad betrokken. Vanaf het moment dat het gat gegraven wordt tot het leggen van de laatste randtegel. Bij ieder zwembad storten we na het graven van het gat een betonvloer. Wordt het een bouwkundig bad storten we de wanden erop en metselen we de trap en de zitbank erin. Wordt het een kunststof HDPE zwembad ga ik naar de fabriek om daar alvast het leidingwerk om het bad te maken, zodat na het transport van de leverancier naar de klant het zwembad direct op de betonplaat geplaatst kan worden. Verder maak ik de volledige zwembadinstallatie en werk ik het zwembad verder mooi af.

Maar als buitendienst monteur verricht ik tussen de bouwprojecten door ook service- en onderhoudswerkzaamheden en los ik storingen op. Geen dag is hetzelfde.

Naast mijn werk ben ik vader van een dochter en een zoon en heb ik een geweldige vrouw.
In onze vrije tijd, vooral in de zomer maanden, gaan we graag naar ons strandhuisje om te genieten met ons gezin. Verder hou ik van alles wat gezelligheid brengt en doe ik graag met Raymond een rondje fietsen op de mountainbike.

Mocht u vragen hebben over een zwembad of over uw zwembad kunt u altijd contact met mij opnemen. Telefonisch op 0348 – 75 22 55 en een e-mail mag u sturen naar kevin@amarque.nl.

Ik help u graag!