Raymond

Maak kennis met Raymond

Ik ben Raymond van der Sman en ben sinds 2013 eigenaar van Amarque Leisure Solutions B.V. 

Ik heb inmiddels een ruime carrière opgebouwd in verschillende technische functies. Aan het begin van mijn carrière voornamelijk op advies vlak van componenten en onderdelen van installaties. Uiteindelijk brede ervaring opgedaan door te werken bij enkele installatiebedrijven. Dit is een mooie springplank geweest richting Amarque. We noemen onszelf wel zwembadbouwer, maar misschien is zwembad installateur wel een betere benaming. We installeren tenslotte een zwembad in uw tuin!

Bij het bedenken van uw zwembad komt mijn passie tot uiting, het adviseren van een opdrachtgever zonder wollige verhalen, maar van advies voorzien wat er toe doet! 

Het uiteindelijke ontwerp en het bedenken van de installaties zijn stappen die hierop volgen en ook hier kan ik mijn ei volledig in kwijt! Het uiteindelijke doel is een fantastisch eindresultaat! Dit laatst wordt mede mogelijk gemaakt door mijn team, inmiddels een mooie club mensen die net als ik de passie hebben om voor u als opdrachtgever uw droom te realiseren.

Naast het hebben van een prachtig bedrijf heb ik ook nog een mooi gezin. Ik ben getrouwd met Brigit en samen hebben wij een samengesteld gezin met 4 jongens! In mijn vrije tijd zie ik graag iets van de wereld, maak ik graag met mijn vrouw en vrienden een motorrit of trekken we ons graag even terug op onze rustplek in de Achterhoek.

Mocht u vragen hebben over een zwembad of over uw zwembad kunt u altijd contact met mij opnemen. Telefonisch op 0348 – 75 22 55 en een e-mail mag u sturen naar raymond@amarque.nl.

Ik help u graag!