Polyester zwembad

Polyester zwembad

Zit u eraan te denken om een polyester zwembad aan te schaffen? Dan bent u bij Amarque aan het juiste adres. Bij ons kan u terecht voor het bouwen van zwembaden, het leveren van kant-en-klaar zwembaden en het installeren van een polyester zwembad. De zwembaden die wij realiseren leveren zijn gemaakt van vinylester: een hoge kwaliteit polyestersoort. Ontdek de mogelijkheden in polyester zwembaden hieronder.

Kenmerken polyester zwembad

Over het algemeen is een polyester zwembad een voorgevormd zwembad met een polyestere bak. Het materiaal is vrij licht en erg sterk. Het bad wordt opgebouwd met verschillende lagen, hierdoor is het inbouwzwembad waterdicht en heeft het een glad oppervlak. Een polyester zwembad is verkrijgbaar in meerdere afmetingen en vormen. De diepte standaard ligt vaak rond de 1,5 meter. Een zwembad heeft vaak een voorgevormde trap. De meest voorkomende zwembadtrappen in een polyester zwembad zijn een Romaanse- of hoektrap. De afmetingen liggen doorgaans rond de 3 meter, 3,5 meter en de 4 meter in de breedte. De lengte ligt tussen de 6 tot 10 meter lang.

Bekijk enkele polyester baden

Accessoires polyester zwembad

Om een polyester inbouwzwembad compleet te maken kunt u het afwerken met stenen, tegels of andere soorten afwerking. Daarnaast kunt u het polyester zwembad helemaal afmaken door een zwembadafdekking of overkapping te plaatsen. Voor wat accessoires in en rondom het zwembad kunt u ook eens kijken naar dingen als verlichting.

Mogelijkheden met polyester zwembad

Als u kiest voor een polyester zwembad dan zijn er diverse mogelijkheden. Zo kunnen de baden zowel buitenshuis als in binnenshuis geplaatst worden. Naar wens kunnen er diverse extra opties worden in een polyester zwembad bak gebouwd, worden zoals onderwaterverlichting of jetstreams. Ook s er een ruime keuze in modellen, afmetingen, kleuren en trappen. De kleuren die het vaakst worden gekozen zijn wit, blauw en grijs. Denk er bij het kiezen van de kleur aan dat een polyester zwembad bak kan verkleuren. Kies dus voor een redelijk lichte kleur. Voordat een inbouw zwembad polyester geplaatst kan worden, moet eerst de grond voldoende worden uitgegraven. Onze medewerkers hebben veel ervaring en kunnen ook dit voor u regelen.

Modulair systeem

Het is ook mogelijk om een zwembad van polyester samen te stellen met een modulair systeem. Hiermee kunnen afwijkende maten en vormen gerealiseerd worden. De mogelijkheden zijn daardoor bijna onbeperkt. Met de verschillende bassin- en trapelementen kunt u geheel naar eigen smaak een polyester zwembad samenstellen. Ook een overloopgoot behoort tot de mogelijkheden.

Kosten zwembad

De prijs van een zwembad verschilt per soort. Wilt u precies weten wat de prijs is van uw droomzwembad? Vraag dan gerust een offerte op maat aan. Wij zetten voor u op een rij wat de kosten zijn om door u gekozen zwembad aan te leggen. Bij het kiezen kan de prijs onder andere verschillen door de vorm van het polyester zwembad. Een rechthoekig of rond zwembad is doorgaans goedkoper dan een lagune of kidneyvorm. Daarnaast speelt de materiaalsoort mee in de kosten van het zwembad. Warmte-isolatie in de wanden en bodem zorgt voor een energiebesparing, waardoor de kosten kunnen meevallen. Het bassin kan eventueel afgedekt worden met een roldeck (rolluik) voor extra isolatie.

Zwembad laten bouwen door Amarque

Amarque is dé specialist op het gebied van zwembad bouwen en legt uw zwembad volledig aan naar uw wens. Wilt u graag meer informatie ontvangen over het aanleggen van een zwembad? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0348-752255. Of stuur een mailtje naar info@amarque.nl.
Onze specialisten kunnen u hierbij adviseren. We starten met een kennismakingsgesprek en inventariseren de mogelijkheden voor uw tuin of huis. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag om uw zwembad volledig naar wens te plaatsen en af te werken.

Meer weten over een polyester zwembad?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een polyester zwembad? Dan kan u gerust contact met ons opnemen. Wij leggen graag alle mogelijkheden van een polyester zwembad uit en geven u graag meer informatie, zodat u goed weet wat u kunt verwachten. Wist u dat u bijvoorbeeld kan kiezen uit verschillende maten en vormen zwembaden? Zo hebben wij ovale en kleine polyester zwembaden na wens.

Neem contact met ons op