Prefab zwembad als kelder

Prefab kelder als zwembad

Ben u op zoek naar een kant-en-klaar geleverde zwembad, maar weet u nog niet welke soort prefab zwembad het beste bij uw situatie past? Op deze pagina vindt u alle informatie die u nodig heeft over prefab kelder zwembaden zodat u dichter bij uw besluit kunt komen.

Een prefab kelder wordt vaak geplaatst om meer leef- of opslagruimte te bieden. Echter, kan een prefab kelder ook als basis voor een zwembad worden gebruikt. De vloer en wanden van een prefab kelder zwembad worden in de fabriek geproduceerd en als een geheel naar uw huis vervoerd. Hierdoor kan uw zwembad een maximale grootte van 12m bij 5m hebben.

Bekijk enkele prefab baden

Wat is een prefab kelder?

Om te begrijpen wat een prefab kelder als zwembad kan zijn, is het handig om te begrijpen wat een prefab kelder is. Een prefab kelder is een soort bak van beton die voornamelijk als kelder wordt gebruikt en ingegraven. In zo’n kelder blijft het lekker koel en daarom wordt hij ook wel als opslag ruimte gebruikt of als wijnkelder. Omdat een prefab kelder geheel waterdicht is krijgt u in zo’n kelder geen vochtproblemen. Een prefab kelder kan dus op vele manieren worden gebruikt, een prefab kelder als zwembad is hier een van.

Voordelen van een prefab kelder als zwembad

Omdat de basis van uw prefab kelder zwembad in de fabriek wordt geproduceerd, wordt er veel tijd bespaard tijdens het bouwen op locatie. De prefab kelder an sich kan binnen een dag worden geplaatst, het gehele project kan dan ook in enkele dagen op locatie worden afgerond. Daarnaast heeft beton een hoge waterdichtheid en is het een relatief betaalbare optie wanneer u een zwembad wilt plaatsen.

Het beton kunt u laten betegelen waardoor hij een mooie verzorgde uitstraling krijgt. Bovendien kunnen alle benodigde technieken naadloos worden geïnstalleerd, denk aan de nodige pompen, filters en een eventuele verwarming. Omdat deze opties in het prefab kelder zwembad worden verwerkt, wordt er veel ruimte bespaard.

Kosten van een prefab kelder als zwembad

De kosten lopen enorm uiteen omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn. We kunnen u daarom hier geen vaste prijs geven. De prijs wordt onder andere beïnvloed door het formaat van het zwembad, de locatie waar u uw zwembad wilt laten plaatsen en de opties die u voor uw zwembad wilt. Voor een prijsindicatie kunt u kijken op onze prijslijst. We kunnen ons echter voorstellen dat het lastig is om zelf een schatting te maken van uw wensen en welke prijs hier bij hoort. Wilt u liever een gerichtere prijs? Neem dan contact met ons op om uw situatie aan ons uit te leggen. We geven u graag een gerichte prijsindicatie.

Heeft u nog vragen?

Het is begrijpelijk dat u nog meer vragen heeft naar aanleiding van een zwembad in uw persoonlijke situatie, elk gebouw/elke tuin steekt immers anders in elkaar. We staan klaar om u van passend advies te voorzien, neem dus vandaag nog contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden voor uw woning of bedrijf.

 

Neem contact met ons op