Wat is een Plunge Pool?

Wat is een Plunge Pool?

Bent u al jaren aan het nadenken over een zwembad in uw tuin, maar heeft u hier niet de geschikte ruimte voor? En heeft u vooral behoefte aan een zwembad waarin u lekker kunt afkoelen en ontspannen? Dan is een Plunge Pool misschien de oplossing.

 

Het woord Plunge Pool is afkomstig van de gevolgen van het kletterende water van een waterval. Door dit kletterende water ontstaat er door het afslijten van de ondergrond een holte in de grond, genaamd Plunge Pool. In een Plunge Pool kunt u lekker afkoelen tijdens warme zomerdagen en lekker ontspannen, met of zonder vrienden.

 

In een Plunge Pool is het niet mogelijk om baantjes te zwemmen. Een optie die u dan eventueel kunt meenemen is een Jetstream. Door dit tegenstroomapparaat kan je in een klein zwembad toch aan de conditie werken en tegen de stroom in zwemmen.

 

Een Plunge Pool is niet geschikt om in te spelen met opblaasbaar speelgoed, simpelweg omdat het bad niet lang genoeg is.

Voordelen van een Plunge Pool

  • U kunt er heerlijk in ontspannen
  • Door de maatvoering geschikt voor kleinere tuinen
  • Onderhoudswerkzaamheden zijn sneller uitgevoerd
  • Energiekosten zijn lager, doordat er minder water verwarmd hoeft te worden
  • Warmt sneller op, omdat er minder water verwarmd hoeft te worden

Nadelen van een Plunge Pool

 • Niet geschikt om baantjes in te zwemmen
 • Niet geschikt om in te spelen met opblaasbaar speelgoed

Kosten Plunge Pool

We snappen dat u graag wil weten wat het plaatsen van een Plunge Pool voor kosten met zich meebrengt. Dit is afhankelijk van de materiaal keuze, de maatvoering en uw verdere wensen qua invulling van uw Plunge Pool. Wilt u precies weten wat de prijs is van uw Plunge Pool? Vraag dan gerust een offerte op maat aan. Wij zetten voor u op een rij wat de kosten zijn voor het bouwen en het installeren van een door u gekozen Plunge Pool.

Meer informatie over een Plunge Pool?

Heeft u nog vragen of wilt u advies op maat ontvangen over een Plunge Pool? Dan raden we u aan om contact met ons op te nemen. Wij lichten u graag voor over alle mogelijkheden en geven u graag meer informatie, zodat u goed weet wat u kunt verwachten.

 

Neem contact met ons op