Hottub

Bij Amarque kunt u naast zwembaden ook terecht voor hottubs. Een hottub in de tuin is natuurlijk niet zomaar een luxueuze toevoeging: het zorgt voor ontspanning, rust en verwenning. Het voordeel van een hottub is dat deze zowel in de zomer als in de winter heerlijk te gebruiken is. Bij Amarque helpen we u graag om de mogelijkheden van een hottub in jouw tuin te bespreken.

Design hottub tuin

Bij het kiezen van de beste hottub voor uw tuin moet u veel afwegingen maken. We helpen u hier graag bij! Zo kan u investeren in een model dat u aantrekkelijk vindt staan in de tuin en gemakkelijk kan gebruiken. Een houten hottub is bijvoorbeeld populair vanwege de natuurlijke uitstraling. Ook is een houten hottub in de tuin ideaal om in de omgeving te integreren. Het warme, rijke hout brengt een vleugje natuurlijke elegantie naar de tuin, terwijl u jarenlang van uw investering kan genieten.

Gebruik hottub

Het gebruik van een hottub is erg eenvoudig waardoor u kan genieten van het comfort. Door speciale programmeringen verwarmt de hottub snel. Zo kan u op elk moment genieten van een warm bad. De bedieningselementen stellen u in staat om alles aan te passen naar uw eigen persoonlijke voorkeur, denk aan de warmte van het bad. Bovendien hebben moderne hottubs goede filtersystemen die automatisch reinigen. Hierdoor wordt het onderhoud gemakkelijk. Een hottub maakt het dus mogelijk om moeiteloos te genieten van ontspanning en wellness in je eigen achtertuin.

Gezondheidsvoordelen

Een hottub is niet alleen een luxe; het biedt ook verschillende gezondheidsvoordelen. De warmte en de masserende werking van het water kunnen bijvoorbeeld helpen bij het verlichten van spierspanning. Dit verhelpt stress en het verbetert de bloedcirculatie. Na een lange dag is er niets beter dan ondergedompeld te worden in het warme water van je eigen hottub, terwijl de spanning van je lichaam wegsmelt.

Tips voor onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw hottub altijd in topconditie verkeert, is regelmatig onderhoud belangrijk. Reinig de filters regelmatig en behandel het hout met de juiste beschermende coatings om de levensduur te verlengen. Daarnaast is het belangrijk om de hottub af te dekken wanneer deze niet in gebruik is, zodat u energie bespaart en het water langer op de gewenste temperatuur blijft.

Hottub van Amarque

Amarque is de specialist op het gebied van het bouwen van bouwkundige, kunststof en polyester privézwembaden. Daar hoort natuurlijk ook een hottub bij om te genieten. Wilt u meer informatie over een hottub? Wij vertellen u natuurlijk graag meer over alle mogelijkheden bij Amarque!

Amarque maakt uw droomzwembad de realiteit

Amarque geeft vorm aan water. Wij ontwerpen en realiseren uw droom als het gaat om een zwembad in de tuin of binnenshuis. U geeft uw wensen aan en wij maken een plan op maat. We komen ook bij u thuis om te kijken wat realistisch is en u hierin te adviseren. Wilt u meer informatie over zwembadbouw of over zwembad toebehoren? Neem dan contact met ons op via 0348-75 22 55 of info@amarque.nl. We staan u graag te woord!