Zwembadafdekking

Zwembadafdekking

Houdt u enorm van zwemmen en is een eigen zwembad uw wens? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Niet alleen zijn wij de partij voor een nieuw zwembad, maar wij bieden u het hele totaalplaatje. Het afdekken van uw zwembad is namelijk van groot belang. Hiermee bespaart u uzelf tijd om het zwembadwater goed schoon te maken. De meeste viezigheid dat in het water komt, zal door middel van een zwembadafdekking tegengehouden worden. Hierdoor hoeft u niet telkens alle viezigheid uit het water te vissen. Dit heeft ook weer positieve invloed op het filteren van het water. Daarnaast biedt een zwembadafdekking ook weerstand tegen verschillende weersomstandigheden en wordt uw zwembad goed beschermd. Het zwembadwater blijft namelijk beter op temperatuur met een zwembadafdekking. Meer weten over een zwembadafdekking? U leest het hier.

Een zwembadafdekking bij elk zwembad

Zwembadafdekkingen zijn ideaal om extra vuil tegen te houden. Zoals hierboven al gezegd, bespaart dit u tijd en moeite en kunt u elke ochtend een heerlijke duik nemen in uw eigen zwembad, zonder dat u eerst al het vuil eruit hoeft te halen. Staat er bijvoorbeeld een aardige wind en waait er van alles rond? U hoeft zich geen zorgen te maken, want uw zwembad staat er perfect bij met een zwembadafdekking. Een ander groot bijkomend voordeel is het warmtebehoud. De zwembadafdekking zorgt er namelijk voor dat de temperatuur van het water beter vastgehouden wordt. Een goede zwembadafdekking in combinatie met een warmtepomp zorgt ervoor dat u langere tijd gebruik kunt maken van uw zwembad, omdat de temperatuur langer behouden blijft. Bij Amarque kunt u kiezen uit diverse zwembadafdekkingen, die perfect aansluiten bij uw zwembad. Deze zwembadafdekkingen zijn verkrijgbaar in diverse formaten en materialen. Het maakt niet uit welke vorm uw zwembad heeft, want de zwembadafdekking wordt op maat gemaakt.

Zwembadafdekkingen van Amarque

Gaat u een eigen zwembad aanschaffen? Overweeg dan om direct een zwembadafdekking aan te schaffen. Het zwembadwater blijft een stuk schoner en dit is natuurlijk ideaal. Bij Amarque bent u aan het juiste adres voor een zwembad met zwembadafdekking. Wij zijn namelijk dé specialist op het gebied van het bouwen van bouwkundige, kunststof en polyester privé zwembaden. Voeg daar een zwembadafdekking aan toe en het zwembad is helemaal compleet. Welke zwembadafdekking heeft u het liefste? Zorg ervoor dat u een zwembad en zwembadafdekking aanschaft die geheel naar wens zijn. Heeft u hulp nodig bij het samenstellen hiervan? Wij helpen u natuurlijk graag verder. Wilt u meer informatie over een zwembadafdekking? Neemt u dan contact met ons op!

Neem contact met ons op