Zwembaden

Zwembad aanleggen

Wilt u tijdens lange hete zomerdagen genieten van een plons in het koude water? Samen met vrienden en familie genieten aan de rand van het zwembad met een hapje of drankje? Of ziet u zichzelf ‘s ochtends vroeg baantjes trekken om de dag lekker fris te beginnen en tegelijkertijd aan uw conditie te werken? Voor veel mensen is de aanleg van een zwembad een droom die uitkomt. Maar wat komt er eigenlijk allemaal kijken bij een zwembad bouwen? Wij vertellen u daar op deze pagina graag meer over!

Een zwembad aanleggen: Een goede voorbereiding is het halve werk!

Een zwembad bouwen is natuurlijk niet van het ene op het andere moment geregeld. Het begint met een goede voorbereiding. We raden u aan om u van tevoren in te lezen in de stappen die gezet moeten worden tijdens het realiseren van uw droomzwembad. Er zijn veel opties waaruit u kunt kiezen en al deze verschillende opties kunnen ook weer van invloed zijn op de prijs. Op de speciale prijzenpagina vindt u uitgebreide informatie over de kosten van het bouwen van een zwembad. Door u goed voor te bereiden, weet u wat u kunt verwachten en bent u helemaal klaar voor het zwembad bouwen. Voor al uw vragen omtrent zwembad aanleg kunt u natuurlijk bij ons terecht, wij zijn er om u te helpen!

Recent uitgevoerde projecten

Wilt u inspiratie opdoen? Neem dan vast een kijkje op onze portfoliopagina. Hier vindt u diverse voorbeelden van afgeronde projecten.

Aandachtspunten voor het aanleggen

Als u een op maat gemaakt zwembad wilt bouwen, is het goed om rekening te houden met een aantal punten. Wij denken graag met u mee over welk zwembad het beste past bij uw tuin of huis en bij de samenstelling van uw gezin. Verder is het goed om na te denken of u van plan bent om binnen of buiten te gaan zwemmen. Niet alleen de keuze voor een binnen– of buitenzwembad, maar ook de keuze van het materiaal en de afwerking heeft invloed op het aanleggen van een zwembad. Zo biedt Amarque bouwkundige, kunststof, polyester, betonnen, prefab– en privézwembaden aan.

Klantervaringen

Zwembad laten bouwen door Amarque

Amarque is dé specialist op het gebied van zwembad bouwen en legt uw zwembad volledig aan naar uw wens. Wilt u graag meer informatie ontvangen over het aanleggen van een zwembad? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0348-752255. Of stuur een mailtje naar info@amarque.nl.
Onze specialisten kunnen u hierbij adviseren. We starten met een kennismakingsgesprek en inventarisatie voor de mogelijkheden voor uw tuin of huis. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag om uw zwembad volledig naar wens te plaatsen en af te werken.

Neem contact met ons op