ZWEMBADEN

Zwembad informatie

Amarque is de specialist op het gebied van het bouwen van bouwkundige, kunststof en polyester privé zwembaden. We leveren zowel binnen- als buitenzwembaden tegen een marktconforme prijs. Daarbij zijn er eindeloos veel mogelijkheden wat betreft de vormgeving en de afmetingen. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwerpen en het leveren van op maat gemaakte zwembaden, waardoor we weten hoe we moeten inspelen op uw wensen. Het perfecte zwembad voor uw tuin kunnen wij dus gemakkelijk voor u bouwen. Meer weten over zwembaden bouwen? Lees het hier!

Zwembad bouwen

Een zwembad op maat laten bouwen? Dan zijn er een aantal punten waar u goed over na moet denken. Wilt u graag een binnen- of buitenzwembad? Wenst u een polyester, kunststof of bouwkundig model? In welke afmeting wilt u het zwembad en naar welke vorm gaat uw voorkeur uit? Ter inspiratie raden we u aan om eens een kijkje te nemen op onze portfolio pagina. Hier krijgt u een goede indruk van ons werk en van de mogelijkheden. Uiteraard kunnen onze specialisten u helpen bij het maken van een keuze die past bij uw wensen. Let erop dat wanneer uw voorkeur uitgaat naar een buitenzwembad, niet elke tuin geschikt is voor een zwembad. Zo is het bijvoorbeeld van groot belang dat we met ons materiaal op de bouwplaats kunnen komen. Wilt u weten of u een geschikte tuin heeft voor een zwembad? Wij komen graag bij u langs om de plek te bekijken en u te adviseren.

Prijs eigen zwembad bouwen

Als u interesse heeft in het bouwen van een eigen zwembad dan wilt u vast eerst weten met welke kosten u rekening moet houden. Nadat we met elkaar om de tafel hebben gezeten en een plan hebben opgesteld, stellen we graag een offerte op maat voor u op zodat u precies weet wat de prijs is van het bouwen en aanleggen van een eigen zwembad. De kosten zijn namelijk afhankelijk van diverse factoren, waardoor we geen vaste prijs kunnen benoemen. Op onze prijzenpagina kunnen wij u wel een indicatie geven. Gaat u akkoord met de prijs? Dan is het tijd voor onze professionals om de handen uit de mouwen te steken en zich te richten op het bouwen van uw zwembad.

Een zwembad laten aanleggen

Nadat het zwembad is gebouwd is het tijd voor de oplevering, oftewel de aanleg van het zwembad. Onze professionals komen bij u langs op een afgesproken datum en zorgen ervoor dat het bad geheel volgens plan wordt opgeleverd. Wij gaan pas bij u weg wanneer u tevreden bent met het resultaat. Een zwembad laten aanleggen kunt u dus prima overlaten aan onze specialisten.

Onderhoud eigen zwembad

Let erop dat het hebben van een zwembad het nodige onderhoud vergt. U kunt het zwembad zelf onderhouden, maar u kunt ook Amarque inschakelen om uw onderhoudsklus uit handen te nemen. Als u hiervoor kiest dan sluit u automatisch een onderhoudsabonnement met ons af. Hierin zitten een aantal onderhoudsbeurten inbegrepen. Bij een buitenbad moet u denken aan het opstarten van het bad in het voorjaar, een tussentijdse controle en het afsluiten van het bad in het najaar. Daarnaast is het mogelijk om een aantal aanvullende werkzaamheden uit te voeren, zoals het reinigen van de lamellen nis, het handmatig stofzuigen van het bad en het reinigen van de randtegels en het terras met een hogedrukspuit.

De verschillende soorten zwembaden van Amarque

Bent u benieuwd naar de soorten zwembaden die wij voor u kunnen bouwen? Maak eens een keuze uit een prefab zwembad, polyester zwembad, betonnen zwembad, kunststof zwembad, bouwkundig zwembad, overloopbad en binnen zwembad. Toch liever zelf een zwembad bouwen? Ook dat kan bij Amarque! Maak een maatschets en maak gebruik van onze installatiepakketten!

Zwembad laten bouwen door Amarque

Bent u geïnteresseerd in de zwembaden van Amarque en wilt u door onze professionals een zwembad laten aanleggen? Neem dan nu contact met ons op! Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden voor uw tuin, zodat u binnenkort een prachtig gebouwd zwembad in uw tuin heeft, zodat u de hele zomerperiode optimaal kunt genieten van een eigen zwembad.