Buitenzwembad kopen

Buitenzwembad kopen

Altijd al baantjes willen trekken in uw eigen buitenzwembad? Wacht niet langer met het vervullen van uw droom en neem contact op met Amarque. Een buitenzwembad is ideaal voor op warme zomerdagen. Laat uw kinderen een heerlijke plons nemen of geniet zelf van het verfrissende water. Een buitenzwembad kopen? Ons team staat voor u klaar om een buitenzwembad voor u te ontwerpen en aan te leggen. Op deze pagina vertellen we u meer over de aanschaf van een buitenzwembad.

Privé buitenzwembad aanleggen

Bij het idee van een privé buitenzwembad moet u misschien denken aan villa’s in Spanje of een groot landgoed in Frankrijk, maar ook in Nederland is het mogelijk om een buitenzwembad in uw tuin aan te leggen. U hoeft hier niet per se een gigantische buitenruimte voor te hebben. Het is namelijk ook mogelijk om een klein zwembad te laten plaatsen. Bij Amarque denken we graag met u mee over de mogelijkheden van een zwembad aanleggen.

Als u besluit om over te gaan tot de koop van een buitenzwembad, komen onze specialisten bij u op bezoek. Zij zullen bepalen of het mogelijk is om in uw tuin een zwembad aan te leggen. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat het benodigde materiaal op de bouwplaats terecht kan komen. Als de aanleg van een privé buitenzwembad volgens onze specialisten geen problemen oplevert, zullen zij met u de mogelijkheden bespreken. Ons team bestaat uit ervaren specialisten die u precies kunnen vertellen wat voor buitenzwembad het best bij uw tuin past. Uiteraard worden er geen beslissingen genomen zonder deze eerst aan u voor te leggen. Als u akkoord gaat met het voorstel gaan we vrijwel direct aan de slag. De meeste klanten van Amarque trekken binnen een week al baantjes in hun eigen privé buitenzwembad.

Kosten zwembad in de tuin

Een buitenzwembad kopen kost natuurlijk wel wat. Wij krijgen vaak de vraag hoeveel de aanleg van een zwembad precies kost. Wij kunnen hier echter geen eenduidig antwoord op geven aangezien de totaalprijs van het laten ontwerpen, bouwen en aanleggen van een zwembad van een aantal factoren afhankelijk is. Wel kunnen we u richtlijnen geven waar u rekening mee kunt houden. Deze richtlijnen vindt u op onze prijzenpagina.

Als u een privé buitenzwembad wilt kopen en een betere schatting wilt van het totale kostenplaatje kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen of een offerte aanvragen. Bij Amarque doen we altijd ons uiterste best om uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen, zodat u op korte termijn kunt genieten van uw eigen buitenzwembad.

Buitenzwembad kopen? Bekijk ons portfolio!

Wilt u een buitenzwembad kopen, maar heeft u nog niet voor ogen hoe uw buitenzwembad er ongeveer uit moet gaan zien? Bekijk dan eens ons portfolio. Hier vindt u vele voorbeelden van privé buitenzwembaden die Amarque in de afgelopen jaren heeft ontworpen, gebouwd en aangelegd. U kunt zelfs filteren op buitenbaden, zodat u alleen voorbeelden van relevante zwembaden te zien krijgt.

Heeft u het perfecte voorbeeld voor uw privé buitenzwembad gevonden? We horen het graag! Neem vandaag nog contact met ons op om uw droom zo spoedig mogelijk te laten realiseren.

Neem contact met ons op