Zwembadpomp

Om uw zwembadwater schoon te houden heeft u naast een zwembadfilter een zwembadpomp nodig. Na verloop van tijd bevinden zich veel verschillende bacteriën, schimmels en virussen in het zwembadwater. Een zwembadfilter helpt het water schoon te maken. De zwembadpomp zorgt er namelijk voor dat het water gecirculeerd wordt door het zwembad. Deze waterpomp loopt op stroom en pompt het water rond. Meer over een zwembadwaterpomp leest u hier.

Werking zwembadpomp

Een zwembadpomp is een belangrijk onderdeel van uw eigen zwembad. Het zorgt er namelijk voor dat het zwembadwater gecirculeerd wordt en is de bron voor filtratie. Ook is het de verwarming voor uw zwembad. Er zijn natuurlijk verschillende soorten waterpompen, waarbij elke pomp ook weer zijn eigen werking heeft. Over het algemeen wordt het water rondgepompt, waarbij al het viezigheid eruit wordt gefilterd. Deze viezigheid en bacteriën worden opgevangen door het filter. Het filter moet u zelf schoonmaken na verloop van tijd. Door de continuïteit van de pomp blijft het water in beweging en wordt het schoon gehouden.

Een zwembad uitzoeken

De zwembadpomp hoort bij een zwembad, dus nu rest u nog de keuze om passend zwembad te kiezen. Bedenk allereerst wat de juiste formaten zijn voor het zwembad, want u wilt natuurlijk niet de hele tuin vol hebben met een zwembad. Wij gaan graag met u om tafel om de beste optie met u te bespreken en maken aan de hand daarvan graag een offerte voor uw eigen zwembad met bijpassende zwembadpomp.

Zwembadpomp van Amarque

Bij Amarque bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een zwembad met bijbehorende accessoires zoals een zwembadpomp. Wij zijn specialist op het gebied van bouwen van zwembaden. De zwembadpomp mag daarbij niet ontbreken. Bent u geïnteresseerd in een eigen zwembad? Dan informeren wij u ook graag over de meest geschikte accessoires. Meer weten over onze producten en de mogelijkheden? Wij informeren u graag verder over de zwembadpomp.

Amarque maakt uw droomzwembad de realiteit

Amarque geeft vorm aan water. Wij ontwerpen en realiseren uw droom als het gaat om een zwembad in de tuin of binnenshuis. U geeft uw wensen aan en wij maken een plan op maat. We komen ook bij u thuis om te kijken wat realistisch is en u hierin te adviseren. Wilt u meer informatie over zwembadbouw of over zwembad toebehoren? Neem dan contact met ons op via 0348-75 22 55 of info@amarque.nl. We staan u graag te woord!