Zwembadpomp

Zwembadpomp

Wanneer u op zoek bent naar een eigen zwembad of u al een eigen zwembad heeft, dan is het belangrijk om goed te weten wat u moet doen om uw zwembadwater schoon te houden. Het is namelijk een feit dat er na verloop van tijd veel verschillende bacteriën, schimmels en virussen zich in het water bevinden. Om dit goed schoon te houden heb je niet alleen een zwembadfilter nodig, maar ook een zwembadpomp. De zwembadpomp zorgt er namelijk voor dat het water gecirculeerd wordt door het zwembad. Deze waterpomp loopt op stroom en pompt het water rond. Meer over een zwembadwaterpomp leest u hier.

Hoe werkt een zwembadpomp

Een zwembadpomp is een belangrijk onderdeel van uw eigen zwembad, omdat dit als het ware het hart is van je zwembad. Het zorgt er namelijk voor dat het zwembadwater gecirculeerd wordt en is de bron voor filtratie, maar ook de verwarming voor je zwembad. Er zijn natuurlijk verschillende soorten waterpompen, waarbij elke pomp ook weer zijn eigen werking heeft, maar in het algemeen wordt het water rondgepompt, waarbij al het viezigheid eruit wordt gefilterd. Deze viezigheid en bacteriën worden opgevangen door het filter. Het filter moet u zelf wel even schoonmaken na verloop van tijd. Door de continuïteit van de pomp blijft het water in beweging en wordt het schoon gehouden.

Een mooi zwembad

De zwembadpomp hoort bij een zwembad, dus nu rest u nog de keuze om passend zwembad te kiezen. Bedenk allereerst wat de juiste formaten zijn voor het zwembad, want u wilt natuurlijk niet de hele tuin vol hebben met een zwembad. Wij gaan graag met u om tafel om de beste optie met u te bespreken en maken aan de hand daarvan graag een offerte voor uw eigenzwembad met bijpassende zwembadpomp.

Zwembadpomp van Amarque

Bij Amarque bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar een zwembad met bijbehorende zwembadpomp. Wij zijn namelijk specialist op het gebied van bouwen van zwembaden. De zwembadpomp mag daarbij dus niet ontbreken. Bent u geïnteresseerd in een eigen zwembad? Dan informeren wij u ook graag over de meest geschikte zwembadpomp. Kies allereerst een zwembad die tot zijn recht komt in uw tuin en wij helpen u graag verder. Onze specialisten komen uiteraard het zwembad geheel voor u aanleggen en zo installeren wij direct de zwembadpomp. Meer weten over de mogelijkheden? Wij informeren u graag verder over de zwembadpomp.

Neem contact met ons op