Zwembadoverkapping

Zwembadoverkapping

Een overkapping bij een zwembad is erg handig. Het biedt niet alleen het totaalplaatje van een zwembad, maar is ook nog eens functioneel. Een zwembadoverkapping maakt het namelijk mogelijk om langer te genieten van het zwembadseizoen. Hoe heerlijk is het om ’s ochtends een paar baantjes te trekken of nog even af te koelen tijdens de nazomer? Ook met wat minder weer kan het zwemmen heerlijk zijn. Een zwembadoverkapping biedt namelijk weerstand tegen alle weersomstandigheden, waarbij zwemmen nog steeds mogelijk blijft. Meer over een zwembadoverkapping leest u hier.

De voordelen van een zwembadoverkapping

Wanneer u kiest voor een zwembadoverkapping zal uw onderhoud een stuk minder zijn. Er komt aanzienlijk minder viezigheid uw zwembad binnen, wat ervoor zorgt dat het water gemakkelijker gefilterd kan worden. Daarnaast biedt een overkapping temperatuurwinsten tot wel 10 °C. Dit betekent dat het zwemseizoen voor u wordt verlengd en u een stuk langer kunt genieten van uw eigen zwembad. Ook koelt de temperatuur van het water ’s avonds minder snel af, wat ook betekent dat uw meer geld bespaard aan het verwarmen van het zwembadwater.

Een passende overkapping

U kunt bij Amarque terecht voor diverse zwembaden en overkappingen. Zodra u weet welk zwembad u wilt laten bouwen, kunt u een bijpassende overkapping uitzoeken. Wordt uw zwembad dus rond, rechthoekig, vierkant of beschikt hij uit vrije vormen? Bij elk soort zwembad kunnen wij een overkapping laten aanleggen.

Zwembadoverkapping van Amarque

Heeft u interesse in een zwembadoverkapping bij uw zwembad? Amarque is de specialist op het gebied van het bouwen van bouwkundige, kunststof en polyester privé zwembaden. Op elk gewenst moment kunt u even genieten van een rustmoment in uw eigen zwembad. Wij helpen u graag veder bij de aanschaf van een zwembad voor uw tuin. Daarbij heeft u natuurlijk de mogelijkheid om te kiezen voor een zwembadoverkapping. Kies de meest geschikte zwembadoverkapping in combinatie met het zwembad en wij gaan aan de slag met het plaatsen hiervan. Wij gaan pas weg nadat u helemaal blij bent geworden met uw nieuwe zwembad met overkapping. Meer weten over de mogelijkheden van een zwembad met overkapping? Amarque vertelt u meer!