Whirlpools

Een prachtige whirlpool van Amarque

Wilt u ook het hele jaar door kunnen genieten van een heerlijk ontspannend warm bad? Heeft u geen zin of tijd om daarvoor elke keer naar het wellness resort te moeten afreizen? Of wilt u toch van wat meer privacy genieten? Dat kan allemaal met een whirlpool van Amarque, want met één van onze prachtige whirlpools maakt u uw wellness beleving compleet! Wat is er nu fijner dan na een dag hard werken, heerlijk thuis te kunnen ontspannen in uw eigen whirlpool? Of na een koude winterdag, even lekker opwarmen in een warm bad? En dat allemaal in uw eigen vertrouwde omgeving. Zo geniet u optimaal van uw privacy en hoeft u alleen nog maar uw badkleding aan te trekken en de whirlpool aan te zetten!

Vrijstaande whirlpool

Of u nu op zoek bent naar een vrijstaande whirlpool of een whirlpool 2 persoons. Een eenvoudige whirlpool of de meest luxe uitvoering… Amarque heeft het allemaal. De kosten van een whirlpool zijn dan ook geheel afhankelijk van uw wensen en voorkeuren. Zo kan een eenvoudig whirlpool bad al gerealiseerd worden vanaf 7500 euro. Wilt u de meest luxe uitvoering? Dan kan het bedrag oplopen tot circa 20.000 euro, inclusief BTW. Een whirlpool bad kan zowel binnenshuis als buitenshuis geplaatst worden, bijvoorbeeld in uw tuin of op een dakterras. Het is ook mogelijk om het bad in de tuin in te bouwen, zodat deze volledig opgaat in de omgeving. Laat u hiervoor informeren over onze totaaloplossingen inclusief tuinrenovatie.

Whirlpool bad met hydrojetmassage

Om het baden nog aangenamer te maken zijn alle whirlpools uitgerust met hydrojets voor een ontspannende massage. Hydrojets zijn massagejets waar water doorheen wordt gestuwd door middel van een pomp. Hydrojets zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zijn er kleine en grote hydrojets, draaiende hydrojets waarbij u zelf kunt bepalen in welke richting ze stralen, en kunt u in veel gevallen ook zelf de sterkte van de stralen regelen. Door de ergonomisch vormgegeven kuip ervaart u optimale ondersteuning tijdens de massage. Kortom, met een whirlpool bad haalt u het ultieme luxe gevoel in huis waar u elke dag plezier aan beleeft!

Onderhoudsvriendelijk en energiebesparend

De whirlpools die wij leveren zijn onderhoudsvriendelijk en water- en energiebesparend. Bij de productie van de baden worden zoveel mogelijk natuurlijke materialen gebruikt. Zo is de omkasting gemaakt van duurzaam cederhout. De kuip bestaat uit UV-bestendig en kleurvast acryl en vraagt weinig onderhoud. Uiteraard zijn de whirlpools verkrijgbaar in diverse afmetingen, vormen en kleuren. Ook zijn ze voorzien van LED verlichting, waarvan u zelf de kleur in kunt stellen. Zo kunt u uw whirlpool van Amarque helemaal aanpassen aan uw behoeften.

Meer informatie?

Wilt u graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een whirlpoo? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0348-752255. Of stuur een mailtje naar info@amarque.nl. We beginnen altijd met de inventarisatie van uw wensen. Op basis hiervan brengen wij u een advies uit wat betreft het meest geschikte whirlpool voor uw situatie. Gaat u hiermee akkoord? Dan stellen wij de offerte voor u op. En voordat u het weet kunt u genieten van een optimale wellness beleving bij u thuis!

Neem contact met ons op