Whirlpools

Prachtige whirlpools van Amarque.nl

Het hele jaar door genieten van een ontspannend warm bad? Met een whirlpool maakt u de wellness beleving compleet! Wat is er nu fijner dan na een dag hard werken, heerlijk thuis te ontspannen. Of na een koude winterdag, opwarmen in een warm bad. En dat allemaal in uw eigen vertrouwde omgeving. Een whirlpool kan zowel binnenshuis als buitenshuis geplaatst worden, bijvoorbeeld in uw tuin of op een dakterras. Het is ook mogelijk om het bad in de tuin in te bouwen, zodat deze volledig opgaat in de omgeving.

Onderhoudsvriendelijk en energiebesparend

De whirlpools die wij leveren zijn onderhoudsvriendelijk en water- en energiebesparend. Bij de productie van de baden worden zoveel mogelijk natuurlijke materialen gebruikt. Zo is de omkasting gemaakt van duurzaam cederhout. De kuip bestaat uit UV-bestendig en kleurvast acryl en vraagt weinig onderhoud. Uiteraard zijn de whirlpools verkrijgbaar in diverse afmetingen, vormen en kleuren. Ook zijn ze voorzien van LED-verlichting, waarvan u zelf de kleur in kunt stellen. Zo ervaart u een optimale wellness beleving.

Whirlpool met hydrojetmassage

Om het baden nog aangenamer te maken zijn alle whirlpools uitgerust met hydrojets voor een ontspannende massage. Door de ergonomisch vormgegeven kuip ervaart u optimale ondersteuning tijdens de massage. Kortom, met een whirlpool haal u het ultieme luxe gevoel in huis waar u elke dag plezier aan beleeft.

 

Neem contact met ons op