Zwembad tuin

Droomt u al jaren van een zwembad in de achtertuin? Wij helpen u graag om uw droom te realiseren. Amarque is specialist op het gebied van binnen- en buitenbaden en bouwt een zwembad dat aan uw wensen voldoet. Onze specialisten maken zwembaden in diverse soorten en maten. Of u nu op zoek bent naar een rechthoekig, een hexagoon of een rond zwembad: bij Amarque bent u aan het juiste adres. U kunt ook uw eigen buitenbad samenstellen en een combinatie maken van de verschillende vormen in één zwembad.
Neem alvast een kijkje op onze portfoliopagina om inspiratie op te doen. Hier vindt u voorbeelden van reeds afgeronde projecten in binnen-en buitenland. Of lees meer over een Plunge Pool.

Overwegingen en opties zwembad in de tuin

Voordat we kunnen beginnen met het aanleggen van een zwembad in achtertuin moeten we eerst bepalen of uw tuin geschikt is voor een zwembad. Het is namelijk van belang dat we met ons materiaal op de bouwplaats kunnen komen. Onze specialisten zullen daarom bij u langsgaan om de buitenruimte te beoordelen. Ter plekke kunnen zij de mogelijkheden voor een zwembad in de tuin met u bespreken. Onze specialisten zullen u tevens adviseren over het soort zwembad dat het best past bij uw tuin. Na het kennismakingsgesprek en de inventarisatie stelt Amarque een voorstel voor u op. Gaat u akkoord met het voorstel? Dan gaan we direct voor u aan de slag. Vaak kunt u al binnen 6 weken genieten van uw zwembad in tuin.

Andere optie: zwembad in voortuin

Is uw achtertuin niet geschikt voor een zwembad? Bekijk ook eens de mogelijkheden voor een zwembad in de voortuin. Onze specialisten vertellen u graag meer over deze optie.

Tuinmetamorfose door samenwerkingen

Bij een buitenbad hoort natuurlijk ook een goed onderhouden tuin. Amarque werkt samen met verschillende tuinarchitecten, waardoor we u ook een tuinmetamorfose kunnen aanbieden. Wij luisteren naar uw wensen, maar u kunt zich natuurlijk ook volledig laten verrassen. Zo heeft u niet alleen een op maat gemaakt zwembad, maar ook een prachtig ontworpen en aangelegde tuin.

Kosten zwembad tuin

Wellicht vraagt u zich af wat voor prijskaartje er aan zo’n zwembad in de tuin hangt. Op deze vraag kunnen we echter geen exact antwoord geven. Geen enkel zwembad tuin is hetzelfde en de prijs van de verschillende soorten zwembaden verschilt. De kosten zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zo houden we rekening met de afmeting, het materiaal en de afwerking.

Prijzen inschatten

Om u toch een beetje een idee te geven van de kosten voor een zwembad in de tuin hebben we een speciale prijzenpagina opgesteld. Op deze pagina kunt u uitrekenen waar het totale kostenplaatje van een zwembad tuin ongeveer op uitkomt.

Uw droomzwembad in de tuin met Amarque

Kunt u niet wachten om uw droomzwembad te laten realiseren? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Ons team geeft u graag meer informatie over de mogelijkheden voor een zwembad in de tuin. Ga voor een buitenbad en u kunt de hele zomer profiteren van uw eigen zwembad. Amarque bouwt voor u het zwembad van uw dromen!