Buitenzwembad kopen

Buitenzwembad aanleggen

Altijd al baantjes willen trekken in uw eigen tuin en een buitenzwembad laten bouwen? Wacht niet langer met het vervullen van uw droom om een buitenzwembad te laten bouwen en neem contact op met Amarque voor het aanleggen van een buitenzwembad. Een buitenzwembad aanleggen heeft meerdere voordelen. Een buitenzwembad is ideaal voor op warme zomerdagen. Laat uw kinderen een heerlijke plons nemen of geniet zelf van het verfrissende water. Wilt u ook een buitenzwembad aanleggen? Ons team staat voor u klaar om een buitenzwembad voor u te ontwerpen, bouwen en aan te leggen. Op deze pagina vertellen we u meer over de aanschaf van een buitenzwembad.

Privé buitenzwembad aanleggen

Bij het idee van een privé buitenzwembad moet u misschien denken aan villa’s in Spanje of een groot landgoed in Frankrijk, maar ook in Nederland zijn er genoeg mogelijkheden voor een buitenzwembad bouwen bij u thuis. U hoeft hier niet per se een gigantische buitenruimte voor te hebben. Het is namelijk ook mogelijk om een klein zwembad te laten bouwen. Bij Amarque denken we graag met u mee over de mogelijkheden van een buitenzwembad aanleggen.

Als u een besluit heeft gemaakt wat betreft een buitenzwembad aanleggen en de koop daarvan, komen onze specialisten bij u op bezoek. Zij zullen bepalen wat de mogelijkheden zijn rondom een buitenzwembad aanleggen in uw tuin. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk dat het benodigde materiaal op de bouwplaats terecht kan komen. Als het aanleggen van een privé buitenzwembad volgens onze specialisten geen problemen oplevert, zullen zij bespreken, welke mogelijkheden voor het buitenzwembad bouwen u heeft. Ons team bestaat uit ervaren specialisten die u precies kunnen vertellen wat voor een buitenzwembad het best bij uw tuin past. Uiteraard worden er geen beslissingen genomen zonder deze eerst aan u voor te leggen. Als u akkoord gaat met het voorstel gaan we vrijwel direct aan de slag. De meeste klanten van Amarque trekken binnen een week al baantjes in hun eigen privé buitenzwembad.

Kosten zwembad in de tuin

Een buitenzwembad aanleggen kost natuurlijk wel wat. Wij krijgen vaak de vraag hoeveel de aanleg van een zwembad precies kost. Wij kunnen hier echter geen eenduidig antwoord op geven aangezien de totaalprijs van het laten ontwerpen, bouwen en aanleggen van een buitenzwembad van een aantal factoren afhankelijk is. Wel kunnen we u richtlijnen geven waar u rekening mee kunt houden. Deze richtlijnen vindt u op onze prijzenpagina.

Als u een privé buitenzwembad wilt kopen en een betere schatting wilt van het totale kostenplaatje kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen of een offerte aanvragen. Bij Amarque doen we altijd ons uiterste best om uw aanvraag zo spoedig mogelijk in behandeling te nemen, zodat u op korte termijn kunt genieten van uw eigen buitenzwembad.

Buitenzwembad kopen? Bekijk ons portfolio!

Wilt u een buitenzwembad aanleggen, maar heeft u nog niet voor ogen hoe uw buitenzwembad er ongeveer uit moet gaan zien? Bekijk dan eens ons portfolio. Hier vindt u vele voorbeelden van privé buitenzwembaden die Amarque in de afgelopen jaren heeft ontworpen, gebouwd en aangelegd. U kunt zelfs filteren op buitenbaden, zodat u alleen voorbeelden van relevante zwembaden te zien krijgt.

Meer weten over een zwembad aanleggen? We horen het graag! Neem vandaag nog contact met ons op om uw droom zo spoedig mogelijk te laten realiseren.

Neem contact met ons op