Binnenzwembad aanleggen


 

Amarque levert ook uw naar uw wens ontworpen binnenzwembad. Deze op maat gemaakte zwembaden kunnen zowel in uw huis als in een aanbouw geplaatst worden.

Binnenzwembad bouwen

Wanneer u een binnenzwembad laat bouwen kunt u het hele jaar door, weer of geen weer, genieten van uw zwembad. Door de komst van zo’n grote hoeveelheid water, verandert het leefklimaat in huis. Het is daarom noodzakelijk om een ontvochtigingsinstallatie te installeren. Daarnaast is voldoende ventilatie en verwarming nodig. Voor al deze zaken kunt u bij Amarque terecht. Wij vertalen al uw wensen en eisen in een maatwerk bad en houden daarbij rekening met de stijl van uw woning én uw budget.

Ontwerp binnenzwembad 

Binnenzwembaden zijn altijd maatwerk. Daarom komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Wij werken samen met een interieurarchitect om het bad zo goed mogelijk op uw interieur te laten aansluiten. Voor een complete wellness beleving kunt u een sauna of whirlpool laten installeren.

Kosten binnenzwembad

De kosten voor een binnenzwembad worden grotendeels bepaald door de afmetingen, het afwerkingsniveau en de constructie van de woning of aanbouw. Het is daarom niet mogelijk om een standaard prijs op te stellen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan of neem direct contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

BEKIJK ENKELE BINNENZWEMBADEN