POOLHOUSES

Poolhouses

Wanneer u een zwembad in uw tuin laat aanleggen, moet er ook plaats worden gemaakt voor een filterinstallatie. Daar is een ruimte van ongeveer twee vierkante meter voor nodig. Soms wordt een garage, kelder of tuinhuisje gebruikt. Maar een mooiere oplossing is een zogenaamde poolhouse. Hierin is niet alleen plaats voor de filterinstallatie, maar ook voor een aanvullende wellness beleving. Denk hierbij aan toilet- en douchegelegenheid, een sauna of een whirlpool. Een (buiten)keuken, bar, openhaard of berging voor tuinmeubilair kunnen ook in een poolhouse gerealiseerd worden. De mogelijkheden zijn oneindig!

ONTWERP

Wij ontwerpen en realiseren op maat gemaakte poolhouses. Uiteraard wordt bij het ontwerp zoveel mogelijk rekening gehouden met uw wensen, de omgeving én uw budget. Met een poolhouse wordt een zwembad het centrale punt van het buitenleven en de ultieme plek om te genieten met vrienden en familie.

TOTAAL PROJECTEN

Naast een prachtig zwembad, sauna’s, whirlpools en poolhouses kunnen wij ook zorgen voor een totaaloplossing, inclusief tuinontwerp. Wij werken daarvoor samen met verschillende tuinarchitecten, waaronder Ellen Knoeff. Zo kunnen we een complete tuinmetamorfose voor u realiseren. Van een op maat gemaakt zwembad tot allerhande wellness opties. Dat alles in een prachtig ontworpen en aangelegde tuin. Zonder dat u er omkijken naar heeft, want Amarque regelt alles!

 DE VOORDELEN OP EEN RIJ:

  •  Eén aanspreekpunt
  • Betrouwbaar en bekwaam personeel
  • Vlotte doorgang en geen afstemmingsfouten
  • Hoge kwaliteit

BEKIJK ENKELE POOLHOUSES

KOSTEN; POOLHOUSE?

De mogelijkheden op het gebied van poolhouses zijn oneindig. U kunt een poolhouse zo eenvoudig of luxe mogelijk maken als u wilt. De kosten van lopen daarom nogal uiteen, maar u kunt rekening houden met een bedrag van € 2000,- voor een eenvoudig poolhouse tot € 50.000,- voor een luxe uitvoering. Wilt u meer informatie ontvangen over de kosten voor een poolhouse? Vraag dan een offerte aan.

prijzen incl. BTW