POOLHOUSES

Poolhouses

Wanneer u een zwembad in uw tuin laat aanleggen, moet er ook plaats worden gemaakt voor een filterinstallatie. Daar is een ruimte van ongeveer twee vierkante meter voor nodig. Soms wordt een garage, kelder of tuinhuisje gebruikt. Maar een mooiere oplossing is een zogenaamde poolhouse. Hierin is niet alleen plaats voor de filterinstallatie, maar ook voor een aanvullende wellness beleving. Denk hierbij aan toilet- en douchegelegenheid, een sauna of een whirlpool. Een (buiten)keuken, bar, openhaard of berging voor tuinmeubilair kunnen ook in een poolhouse gerealiseerd worden. De mogelijkheden zijn oneindig!

Poolhouse op maat gemaakt

Wij ontwerpen en realiseren op maat gemaakte poolhouses. Uiteraard wordt bij het ontwerp zoveel mogelijk rekening gehouden met uw wensen, de omgeving én uw budget. Met een poolhouse wordt een zwembad het centrale punt van het buitenleven en de ultieme plek om te genieten met vrienden en familie. Een poolhouse bouwen is dus de ultieme oplossing voor uw zwembad en zorgt daarbij ook direct voor een fijne plek waar u overdekt kunt zitten op momenten dat het bijvoorbeeld regent of wanneer u wilt genieten van een plekje in de schaduw.

Het totaalplaatje met poolhouse

Naast een prachtig zwembad, sauna’s, whirlpools en poolhouses kunnen wij ook zorgen voor een totaaloplossing, inclusief tuinontwerp. Wij werken daarvoor samen met verschillende tuinarchitecten, waaronder Ellen Knoeff. Zo kunnen we een complete tuinmetamorfose voor u realiseren met een bijbehorende poolhouse. Van een op maat gemaakt zwembad tot allerhande wellness opties in de poolhouse. Dat alles in een prachtig ontworpen en aangelegde tuin, zonder dat u er omkijken naar heeft, want Amarque regelt alles voor u. Bekijk ook eens enkele poolhouses ter inspiratie.

 DE VOORDELEN OP EEN RIJ:

  • Plaats voor de filterinstallatie
  • Aanvullende wellness beleving
  • Poolhouse op maat gemaakt
  • Eén aanspreekpunt bij Amarque
  • Betrouwbaar en bekwaam personeel
  • Vlotte doorgang en geen afstemmingsfouten
  • Hoge kwaliteit poolhouses

BEKIJK ENKELE POOLHOUSES

Poolhouse prijzen

Een poolhouse kopen? Daarvoor bent u bij Amarque aan het juiste adres. De mogelijkheden op het gebied van poolhouses zijn oneindig. Een poolhouse kunt u namelijk zelf samenstellen zodat de poolhouse helemaal naar wens is. U kunt een poolhouse zo eenvoudig of luxe mogelijk maken als u wilt. De kosten van lopen daarom nogal uiteen, maar u kunt rekening houden met een bedrag van € 2000,- voor een eenvoudig poolhouse tot € 50.000,- voor een luxe uitvoering. Wilt u meer informatie ontvangen over de kosten voor een poolhouse? Vraag dan nu een offerte aan of neem contact op met onze specialisten. Wij helpen u namelijk graag verder bij het kiezen van een geschikt poolhouse.

prijzen incl. BTW