Prijs poolhouses

Prijs poolhouses

Heeft u het idee om een poolhouse bij het zwembad te laten plaatsen? Dat geeft een luxe uitstraling aan uw tuin en zwembad. Een mooie toevoeging dus. Maar waar is de prijs afhankelijk van? We leggen het u hieronder graag uit. We kunnen u namelijk niet zomaar een prijsopgave geven. We luisteren graag naar uw wensen en maken vervolgens een plan op maat.

Waar is de prijs poolhouse afhankelijk van?

De prijs van een poolhouse is afhankelijk van meerdere factoren. Deze punten sommen we hieronder op. We geven dan ook aan waar u rekening mee dient te houden en wat er voor zorgt dat de prijs lager of hoger kan uitvallen.

Vergunning

Een poolhouse is eigenlijk een bijgebouw. In veel gemeentes moet daar een vergunning voor aangevraagd worden of op z’n minst heeft u meldingsplicht. Voor een vergunningen kunnen meerdere eisen nagestreefd worden, zoals de afstand tot de perceelgrens van buren en een maximale hoogte. Voor een vergunning kan het zijn dat er een bouwkundig rapport gemaakt moet worden door een architect. Is dat het geval, dan kan dat al effect hebben op hoogte van de prijs.

De grond van uw tuin

Welke grond heeft het stuk tuin waar u het zwembad plaatst en waar u het poolhouse wilt bouwen? De grond moet stevig genoeg zijn en genoeg draagkracht hebben. Heeft u dat niet, dan moet u een goede fundering leggen. Met een fundering kunnen de kosten weer oplopen.

Functies

Waar wilt u het poolhouse voor inzetten? Alleen voor een loungeset, wilt u een technische ruimte inrichten voor het zwembad? Welke functies heeft u nodig in het poolhouse? Elektriciteit, gas en water? Aansluitingen voor koelkasten, buitenkeukens, sauna’s, u kunt het zo luxe en zo simpel maken als u zelf wil. Houd er wel rekening mee, hoe meer u wilt, hoe hoger de prijs voor het poolhouse uitvalt.

Stijl

Gaat u voor een modern poolhouse of een poolhouse in Engelse cottage stijl? De laatste is eigenlijk tijdloos en toch klassiek. U kunt gebruik maken van metselwerk, hout, beton, ijzer en natuursteen. Verschillende materialen worden aangeboden voor verschillende prijzen. Natuursteen is bijvoorbeeld duurder dan hout. Wilt u een grote glazen wand, dan loopt de poolhouse prijs ook op.

Vraag een offerte op maat bij Amarque

Bij Amarque kunt u een plan op maat krijgen, samengesteld door adviseurs die met u uw wensen hebben besproken en mensen die wat betreft technisch oogpunt het beste voor u willen realiseren. De kosten voor een poolhouse lopen nogal uiteen. Vraag gerust een offerte aan via onze site of bel of mail. We staan u graag te woord.

 

Neem contact met ons op