prefab zwembad

Prefab zwembad

Wilt u graag een prefab zwembad laten bouwen? Amarque is de specialist in het bouwen en het kant-en-klaar leveren en installeren van een prefab zwembad gemaakt van polyester of kunststof. Doordat wij maatwerk verrichten, is het voor ons mogelijk om uw droomzwembad te bouwen. Geef aan wat uw wensen zijn en wij maken een passend plan voor u.

Bekijk enkele polyester baden

Mogelijkheden prefab zwembaden

Bij Amarque kunt u kiezen uit diverse prefab zwembaden. Kiest u voor een prefab polyester zwembad of toch een kunststof zwembad? Per bad geldt dat er verschillende kenmerken en voordelen zijn. Wij zetten deze graag voor u op een rij, zodat u gemakkelijker een keuze kunt maken.

  • Polyester zwembad: onze polyester zwembaden zijn gemaakt van vinylester. Dit is een hoge kwaliteit polyestersoort. Vinylester heeft als voordelen dat het onderhoudsvriendelijk, hygiënisch, UV-bestendig en milieuvriendelijk is. Daarnaast hebben zwembaden gemaakt van polyester een korte bouwtijd, waardoor u dus nooit lang hoeft te wachten tot uw op maat gemaakte zwembad bij u kan worden geïnstalleerd.
  • Kunststof zwembad: onze kunststoffen zwembaden zijn gemaakt van HDPE plaatmateriaal (High Density Poly Ethyleen). Dit brengt diverse voordelen met zich mee. Zo heeft kunststof een lange levensduur, waardoor uw zwembad dus heel veel jaren in topconditie blijft. Daarnaast heeft u 15 jaar garantie op het materiaal, is het UV-bestendig, kunnen alle aansluitingen eenvoudig ingelast worden op iedere gewenste positie. Tevens worden de zwembaden verstevigd aan de buitenzijde met staal verzinkte buizen.

Afmetingen en vormen

Geen enkele tuin of ruimte is hetzelfde en daarbij is het ook altijd zo dat wensen en smaken verschillen. Bij Amarque spelen we in op uw voorkeuren. Zo zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft de afmetingen en de vorm van het bad. Of u nu een rechthoekig, rond of ovalen bad wilt: er zijn heel veel mogelijkheden. Laat u inspireren door eens een kijkje te nemen in ons online portfolio en u ziet meteen wat u kunt verwachten. Denk ook goed na over de kleurstelling, want ook wat dat betreft is er heel veel mogelijk. Wij kunnen u natuurlijk altijd helpen en adviseren zodat we samen met u een passend plan opstellen voor een zwembad aanleggen in uw tuin. Bekijk ook eens de optie voor een prefab zwembad als kelder.

Kosten prefab zwembad

Aangezien wij maatwerk verrichten, verschilt het met hoeveel kosten u rekening moet houden als u een prefab zwembad wilt aanschaffen. Dit komt doordat het afhankelijk is van verschillende aspecten, zoals het materiaal of de grootte van het bad. Om deze reden kunnen wij dus niet precies zeggen wat de prijs is van een prefab zwembad. Op onze prijzen pagina kunnen wij u wel een indicatie geven. Wilt u precies weten met welke kosten u rekening moet houden? Vraag dan gerust een offerte op maat aan. Wij zetten voor u op een rij wat de kosten zijn voor het bouwen en het installeren van een door u gekozen zwembad.

Meer informatie over een prefab zwembad?

We snappen het dat u van te voren meer wilt weten over de mogelijkheden omtrent een prefab zwembad kopen. Als u dus nog vragen heeft of advies op maat wilt ontvangen dan raden we u aan om contact met ons op te nemen. Wij lichten u graag voor over alle mogelijkheden en geven u graag meer informatie.

Neem contact met ons op

Bekijk enkele kunststof baden