prefab zwembad

Wilt u graag een prefab zwembad laten bouwen? Amarque is de specialist in het bouwen en het kant-en-klaar leveren en installeren van een prefab zwembad. Deze zijn vaak gemaakt van polyester of kunststof. Wij leveren maatwerk, waardoor het mogelijk is om uw droomzwembad te bouwen. Geef aan wat uw wensen zijn en wij maken een passend plan voor u!

Wat is een prefab zwembad?

Een prefab zwembad is een zwembad dat in een fabriek wordt gemaakt en vervolgens naar de locatie wordt gebracht voor installatie. Het bestaat uit voorgegoten onderdelen, zoals wanden en bodems, die ter plaatse worden samengevoegd door onze experts. Dit zorgt voor een snelle installatie. Prefab zwembaden zijn verkrijgbaar in diverse ontwerpen. De zwembaden zijn populair vanwege de snelle bouwtijd.

Bekijk enkele polyester baden

Mogelijkheden prefab zwembaden

Bij Amarque kunt u kiezen uit diverse prefab zwembaden. Kiest u voor een prefab polyester zwembad of toch een kunststof zwembad? Per bad geldt dat er verschillende kenmerken en voordelen zijn. Wij zetten deze graag voor u op een rij, zodat u gemakkelijker een keuze kunt maken. Ook is het mogelijk om een prefab zwembad aan te leggen in een kelder.

Polyester zwembad

Onze polyester zwembaden zijn gemaakt van vinylester. Dit is een hoge kwaliteit polyestersoort. Vinylester heeft als voordelen dat het onderhoudsvriendelijk, hygiënisch, UV-bestendig en milieuvriendelijk is. Daarnaast hebben zwembaden gemaakt van polyester een korte bouwtijd, waardoor u dus nooit lang hoeft te wachten tot uw op maat gemaakte zwembad bij u kan worden geïnstalleerd.

Kunststof zwembad

Onze kunststoffen zwembaden zijn gemaakt van HDPE plaatmateriaal (High Density Poly Ethyleen). Dit brengt diverse voordelen met zich mee. Zo heeft kunststof een lange levensduur, waardoor uw zwembad dus heel veel jaren in topconditie blijft. Daarnaast heeft u 15 jaar garantie op het materiaal, is het UV-bestendig, kunnen alle aansluitingen eenvoudig ingelast worden op iedere gewenste positie. Tevens worden de zwembaden verstevigd aan de buitenzijde met staal verzinkte buizen.

Afmetingen en vormen

Geen enkele tuin of ruimte is hetzelfde. Daarbij verschillen de wensen en smaken van iedereen. Gelukkig is er veel mogelijk met de zwembaden die wij aanleggen. Zo zijn er verschillende mogelijkheden wat betreft de afmetingen en de vorm van het bad. Of u nu een rechthoekig, rond of ovalen bad wilt. In ons portfolio kunt u inspiratie opdoen en kunt u zien wat u kan verwachten. Denk goed na over welke kleurstelling je wil, want ook wat dat betreft is er heel veel mogelijk. Wij kunnen u natuurlijk altijd helpen en adviseren. Zo zorgen we samen voor een passend plan om uw droomzwembad aan te leggen.

Kosten prefab zwembad

Aangezien wij maatwerk verrichten, verschilt het per project wat de kosten zijn. De prijs is afhankelijk van verschillende aspecten, zoals het materiaal of de grootte van het bad. Om deze reden kunnen wij dus niet precies zeggen wat de prijs is van een prefab zwembad. Op onze prijzenpagina kunnen wij u wel een indicatie geven. Wilt u precies weten met welke kosten u rekening moet houden? Vraag dan een offerte aan bij ons. Deze wordt op maat en aan uw wensen opgemaakt.

Zwembad laten bouwen door Amarque

Amarque is dé specialist op het gebied van zwembad bouwen en legt uw zwembad volledig aan naar uw wens. Wilt u graag meer informatie ontvangen over het aanleggen van een zwembad? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0348-752255. Of stuur een mailtje naar info@amarque.nl.
Onze specialisten kunnen u hierbij adviseren. We starten met een kennismakingsgesprek en inventariseren de mogelijkheden voor uw tuin of huis. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag om uw zwembad volledig naar wens te plaatsen en af te werken.

Meer weten over een prefab zwembad?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een prefab zwembad? Dan kan u gerust contact met ons opnemen. Wij leggen graag alle mogelijkheden uit en geven u graag meer informatie, zodat u goed weet wat u kunt verwachten.

Neem contact met ons op

Bekijk enkele kunststof baden