ONDERHOUD

Onderhoud van uw zwembad

Heeft u een eigen zwembad? Dan is het belangrijk om uw zwembad goed te onderhouden. Zelfs de modernste zwembaden vergen enig onderhoud. Dit kunt u prima zelf doen, maar Amarque neemt u de onderhoudsklus ook graag uit handen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het onderhouden van uw zwembad? Wij vertellen u meer over het schoonmaken en waar u allemaal aan moet denken.

Het onderhoudsabonnement

Indien wij het zwembad onderhoud op ons nemen sluiten wij een onderhoudsabonnement met u af. Hierin zitten een aantal onderhoudsbeurten inbegrepen. Wat betreft een buitenbad moet u aan het volgende denken:

  • Opstarten van het bad in het voorjaar
  • Tussentijdse controle
  • Afsluiten van het bad in het najaar

Daarnaast kunnen wij een aantal aanvullende onderhoudswerkzaamheden uitvoeren:

  • Reinigen van de lamellen nis
  • Handmatig stofzuigen van het zwembad
  • Reinigen van de randtegels en/of het terras met een hogedrukspuit

Periodiek zwembadonderhoud

Gedurende het zwemseizoen is het noodzakelijk dat u enkele kleine onderhoudshandelingen uitvoert. Ook wanneer u met ons een onderhoudsabonnement heeft afgesloten. Denk hierbij aan het controleren van de waterkwaliteit, het reinigen van pomp- en skimmermandjes en het reinigen van het bassin met een schepnet of bodemzuiger. U kunt het zwembad onderhoud tot een minimum beperken door een automatische zwembadstofzuiger of zwembadrobot aan te schaffen.

Zwembaden bestellen bij Amarque

Niet alleen zorgen wij voor het onderhoud van dit zwembad, maar wij bieden ook verschillende soorten zwembaden aan. In ons assortiment vindt u alle mogelijkheden om een mooi zwembad aan te schaffen. Wij zijn daarom ook specialist op het gebied van zwembaden, maar ook sauna’s, poolhouses en whirlpools. Zodra u beschikt over een zwembad kunnen wij u ondersteunen in het onderhoud van het zwembad.

Het onderhouden van uw zwembad door onze specialisten

Wilt u dus uw zwembad goed laten onderhouden voor een zo langdurig mogelijk gebruik? Onze specialisten regelen dit graag voor u. Wanneer u eerst over voldoende informatie wil beschikken kunt u natuurlijk eerst even contact met ons opnemen. Wij kunnen u vervolgens alles vertellen over het zwembad onderhoud die onze specialisten voor u uitvoeren. Ziet u dus dit zwembad onderhoud wel zitten? Wacht dan niet te lang en zorg dat uw zwembad weer helemaal goed onderhouden is, zodat u in de zomer kunt genieten van een schoon zwembad en u zich hier in de winter niet druk over hoeft te maken.