Prive zwembad

Heerlijk baantjes trekken, wanneer u maar wilt, zonder dat u gestoord wordt door andere mensen. Het hebben van een privé zwembad is voor veel mensen een grote droom. Bij Amarque kunnen we uw droom laten uitkomen. Wij leveren zowel binnen- als buitenzwembaden tegen een marktconforme prijs. Daarbij zijn er heel veel mogelijkheden wat betreft de vormgeving en de afmetingen, zodat we het privézwembad van uw dromen kunnen maken.

Privé zwembad laten bouwen

Als u een zwembad op maat wilt laten bouwen dan is het belangrijk dat u goed weet wat u wilt. Gaat uw voorkeur uit naar een binnen- of buitenzwembad en wilt u graag een polyester, kunststof of bouwkundig model? Daarnaast moeten we weten hoe groot het zwembad moet zijn en in welke vorm u het zwembad wilt. Het is ook mogelijk om onze hulp in te schakelen. Wij komen graag bij u langs om te bekijken wat de opties zijn bij u thuis. Zodra we dit weten, kunnen we een ontwerp maken die voldoet aan uw eisen en wensen.

Aanleg eigen zwembad

Nadat het zwembad is ontworpen en u akkoord gaat met het ontwerp, dan is het tijd om uw eigen zwembad te bouwen. Bij het bouwen maken we altijd gebruik van de beste kwaliteit, zodat u ervan uit kunt gaan dat u jarenlang plezier heeft van uw privézwembad. Als alles in orde is dan is het tijd om het zwembad aan te leggen. Onze professionals komen bij u langs op een afgesproken datum en zorgen ervoor dat het bad geheel volgens plan wordt opgeleverd. Wij gaan pas bij u weg totdat u tevreden bent met het resultaat.

Kosten

Natuurlijk zit er wel een prijskaartje aan het laten ontwerpen, bouwen en aanleggen van een privé zwembad. Wij hechten veel waarde aan transparantie en daarom vertellen we u graag met welke kosten u rekening moet houden. Als u ook wilt weten met welke prijs u rekening moet houden dan raden we u aan om een offerte aan te vragen. Dit kan via onze website. Gaat u akkoord met de prijs? Dan gaan we aan de slag om het plan uit te voeren en zorgen we dat u nog op korte termijn kunt genieten van uw nieuwe privézwembad.

Onderhoud privé zwembad

Om zo lang mogelijk te kunnen genieten van uw privé zwembad is het slim om het bad goed te onderhouden. U kunt het zwembad in uw tuin zelf onderhouden, maar u kunt ook Amarque inschakelen om uw onderhoudsklus uit handen te nemen. Als u hiervoor kiest dan sluit u automatisch een abonnement af. Hierin zitten een aantal onderhoudsbeurten inbegrepen. Bij een buitenbad moet u denken aan het opstarten van het bad in het voorjaar, een tussentijdse controle en het afsluiten van het bad in het najaar. Daarnaast is het mogelijk om een aantal aanvullende werkzaamheden uit te voeren, zoals het reinigen van de lamellen nis, het handmatig stofzuigen van het bad en het reinigen van de randtegels en het terras met een hogedrukspuit.

Neem contact met ons op