Sauna’s

Sauna kopen

Bent u van plan om een sauna te kopen maar weet u nog niet exact welke sauna? Dat kunnen wij ons voorstellen! We geven daarom meer informatie over de verschillende sauna’s voordat u een sauna gaat kopen. Heeft u nog verdere vragen of ontvangt u graag persoonlijk advies over een sauna kopen? Neem dan vrijblijvend contact opnemen met ons, dan helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze!

Finse sauna kopen

Een Finse sauna is de ultieme manier van ontspannen en het is ook nog eens goed voor uw gezondheid. Door de warmte van een sauna wordt de huid gereinigd, afvalstoffen worden afgevoerd, de bloedsomloop wordt gestimuleerd en uw afweersysteem wordt verhoogd. Reden genoeg om regelmatig van een saunabad te genieten. Dat kan nu ook in uw eigen tuin of huis met de sauna’s van Amarque. Indien u een Finse sauna gaat kopen bij Amarque, kunt u deze door ons laten installeren, maar we leveren ook zelfbouwpakketten. De Finse sauna’s zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen. Van prefab panelen sauna’s tot design sauna’s. Alle Finse sauna’s worden speciaal voor u ontworpen en op maat gemaakt. Daarbij houden we rekening met uw wensen en met de mogelijkheden die er zijn binnen uw budget voor een Finse sauna kopen en de omgeving waarin de sauna geplaatst wordt. Wilt u een Finse sauna kopen of meer informatie hierover ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak! Wij helpen u graag verder.

Hammam kopen

Bij Amarque hebben wij meerdere sauna’. Zo ook een hammam sauna. Een hammam is van oudsher een plek om te baden en dan met name een plek om van een stoombad te genieten. Amarque levert diverse stoomcabines. Hiermee kunt u uw eigen badkamer omtoveren tot hammam. Een stoombad is niet alleen ontspannend, door de stoom wordt ook uw bloedsomloop gestimuleerd en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Door de hoge luchtvochtigheid in de stoomcabine voel u zich na een stoombad ontspannen en vol energie. Indien u een sauna kopen gaat bij Amarque, zorgen wij voor de levering en installatie. Wij maken de stoomcabines voor uw op maat. Eventueel in combinatie met een douchecabine. Stoomcabines zijn in diverse modellen te verkrijgen en kunnen worden voorzien van hydromassage, geurdosering en kleurentherapie. Wilt u meer informatie of een hammam sauna kopen? Neem dan telefonisch contact met ons op of maak een afspraak. Wij vertellen u graag meer over de voordelen en mogelijkheden van een hammam sauna kopen.

Infrarood sauna kopen

De naam zegt het al, bij een infraroodcabine wordt warmte overgebracht door middel van infraroodstraling. Er komt dus geen warme lucht aan te pas zoals bij een sauna of stoombad. Hierdoor is een infraroodcabine snel opgewarmd en verbruikt het minder energie. Heeft u last van uw spieren of gewrichten? Dan is een infrarood sauna kopen bij uitstek geschikt voor u. Het gebruik ontspant en ontgift het lichaam. Uw spieren en gewrichten zullen daardoor snel soepeler aanvoelen. Daarnaast wordt, net als bij een sauna of stoombad, de bloedcirculatie gestimuleerd en uw weerstand verhoogt. Amarque levert en installeert infraroodcabines in diverse modellen en formaten. Wilt u meer informatie of een infrarood sauna kopen? Neem dan telefonisch contact met ons op of maak een afspraak. Wij vertellen u graag meer over de voordelen en mogelijkheden van een infraroodcabine.

Buiten sauna kopen

Een buiten sauna kunt u in uw eigen tuin zetten en het is goed voor uw gezondheid, reinigt uw huid, bouwt uw weerstand op en werkt preventief tegen verkoudheid. Er zijn twee typen buiten sauna’s. Het eerste type buiten sauna is gemaakt van massief hout. Ze hebben ietwat weg van een blokhut. Om een fijn klimaat te creëren voor de sauna, worden er dikke balken gebruikt. Het tweede type buiten sauna is gemaakt van 8 mm dik gehard glas. Door het glas en de gebruikte materialen wordt een maximale warmte behouden. Amarque levert en installeert buiten sauna’s in verschillende uitvoeringen. Wilt u meer informatie of een buiten sauna kopen? Neem dan telefonisch contact met ons op of maak een afspraak. Wij vertellen u graag meer over de voordelen en mogelijkheden van een infraroodcabine. En voordat u het weet kunt u genieten van een optimale wellness beleving bij u thuis!

Kosten, waar moet u aan denken?

Sauna’s zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen. De kosten voor een sauna zijn dan ook afhankelijk van uw wensen. Meestal komen de kosten uit op een bedrag tussen de € 2000,- en € 15.000,-. Wilt u meer informatie ontvangen over de sauna’s of een sauna kopen? Vraag dan een offerte aan.

Prijzen incl. BTW

 

Neem contact met ons op