Sauna’s

Finse sauna

Een Finse sauna is de ultieme manier van ontspannen en het is ook nog eens goed voor uw gezondheid. Door de warmte van een sauna wordt de huid gereinigd, afvalstoffen worden afgevoerd, de bloedsomloop wordt gestimuleerd en uw afweersysteem wordt verhoogd. Reden genoeg om regelmatig van een saunabad te genieten. Dat kan nu ook in uw eigen tuin of huis met de sauna’s van Amarque. Finse sauna’s kunt u door ons laten installeren, maar we leveren ook zelfbouwpakketten. De sauna’s zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen. Van prefab panelen sauna’s tot design sauna’s. Alle sauna’s worden speciaal voor u ontworpen en op maat gemaakt. Daarbij houden we rekening met uw wensen en met de mogelijkheden die er zijn binnen uw budget en de omgeving waarin de sauna geplaatst wordt.

Hammam

Een hammam is van oudsher een plek om te baden en dan met name een plek om van een stoombad te genieten. Amarque levert diverse stoomcabines. Hiermee kunt u uw eigen badkamer omtoveren tot hammam. Een stoombad is niet alleen ontspannend, door de stoom wordt ook uw bloedsomloop gestimuleerd en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Door de hoge luchtvochtigheid in de stoomcabine voel u zich na een stoombad ontspannen en vol energie. Amarque levert en installeert op maat gemaakte stoomcabines. Eventueel in combinatie met een douchecabine. Stoomcabines zijn in diverse modellen te verkrijgen en kunnen worden voorzien van hydromassage, geurdosering en kleurentherapie.

Infraroodcabine

De naam zegt het al, bij een infraroodcabine wordt warmte overgebracht door middel van infraroodstraling. Er komt dus geen warme lucht aan te pas zoals bij een sauna of stoombad. Hierdoor is een infraroodcabine snel opgewarmd en verbruikt het minder energie. Heeft u last van uw spieren of gewrichten? Dan is een infraroodcabine bij uitstek geschikt voor u. Het gebruik ontspant en ontgift het lichaam. Uw spieren en gewrichten zullen daardoor snel soepeler aanvoelen. Daarnaast wordt, net als bij een sauna of stoombad, de bloedcirculatie gestimuleerd en uw weerstand verhoogt. Amarque levert en installeert infraroodcabines in diverse modellen en formaten. Voor meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen of een afspraak maken. Wij vertellen u graag meer over de voordelen en mogelijkheden van een infraroodcabine.

Kosten, waar moet u aan denken?

Sauna’s zijn de verkrijgen in veel verschillende uitvoeringen. De kosten voor een sauna zijn dan ook afhankelijk van uw wensen. Meestal komen de kosten uit op een bedrag tussen de € 2000,- en € 15.000,-. Wilt u meer informatie ontvangen over de kosten voor een poolhouse? Vraag dan een offerte aan.

prijzen incl. BTW

 

Neem contact met ons op