Sauna

Sauna kopen

Bent u van plan om een sauna te kopen maar weet u nog niet exact welke sauna? Dat kunnen wij ons voorstellen! Het kopen van een sauna doet u immers niet zomaar. We geven daarom meer informatie over het kopen van een sauna en de verschillende sauna’s voordat u daadwerkelijk een sauna gaat kopen. Heeft u nog verdere vragen of ontvangt u graag persoonlijk advies over een sauna kopen? Neem dan vrijblijvend contact op met ons, dan helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze!

Finse sauna kopen

Om ultiem te kunnen genieten van een traditionele sauna kunt u een Finse sauna aanschaffen. Het is de ideale manier van ontspanning en het heeft een positieve invloed op lichaam en geest. Tegelijkertijd wordt uw huid gereinigd. Ook wordt uw lichaamstemperatuur verhoogd tot een koortsniveau. Hierdoor zal u gaan zweten en zo worden er afvalstoffen afgevoerd. Daarnaast wordt uw afweersysteem verhoogd en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Het regelmatig gebruik maken van de sauna zorgt voor een verhoogde weerstand, een verbeterde doorbloeding, reiniging van de huid, een beter immuunsysteem en stressvermindering. Dat zijn al een aantal goede redenen om een Finse sauna te kopen. Amarque zorgt ervoor dat u hier nu ook thuis van kan genieten. Mocht u van plan zijn een Finse sauna te kopen bij Amarque kunt u deze door ons laten installeren, maar we leveren ook zelfbouwpakketten. De Finse sauna’s kunt u kopen in verschillende uitvoeringen. Denk aan prefab panelen sauna’s tot design sauna’s. Alle Finse sauna’s worden speciaal voor u ontworpen en op maat gemaakt. We houden rekening met uw wensen en met de mogelijkheden die er zijn binnen uw budget voor een Finse sauna kopen en de omgeving waarin de sauna geplaatst wordt. Wilt u een Finse sauna kopen of meer informatie hierover ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak! Wij helpen u graag verder.

Infrarood sauna kopen

Bij een sauna met een infraroodcabine wordt er warmte overgebracht middels een infraroodstraling. De warme lucht is hier dus niet aanwezig zoals dat wel is bij een sauna of stoombad. Hierdoor warmt een infraroodcabine snel op. De warmte van een infrarood sauna bereikt sneller de huid dan andere soorten sauna’s. Een extra reden om een infrarood sauna te kopen is dat het minder energie verbruikt dan andere sauna’s. Een infrarood sauna kopen is bij uitstek geschikt voor u wanneer u vaker last heeft van de spieren en gewrichten. Na het gebruiken van een infraroodcabine zullen uw spieren en gewrichten soepeler aanvoelen. Het zorgt er namelijk voor dat je lichaam ontspant en ontgift. Daarnaast wordt ook in dit type sauna de bloedcirculatie gestimuleerd en uw weerstand verhoogt. Ook de hartfunctie verbetert, het geeft energie, verlaagt de cholesterol en verlicht pijn bij artrose en reuma. Voor dit type geldt ook weer dat er meerdere modellen en formaten beschikbaar zijn. Wilt u meer informatie of een infrarood sauna kopen? Neem dan telefonisch contact met ons op of maak een afspraak. Wij vertellen u graag meer over de voordelen en mogelijkheden van een infraroodcabine.

Hammam kopen

Bij Amarque hebben wij meerdere sauna’s die u kunt aanschaffen en u kunt ook een stoombad kopen. Zo ook een hammam sauna. Een hammam is van oorsprong een traditioneel oosters badhuis, een plek om te baden, ontspannen en met name een plek om van een stoombad te genieten. Door de warmte krijg je al snel een ontspannen gevoel en de huidporiën gaan open staan.  Amarque levert verschillende soorten stoomcabines. U kunt uw eigen badkamer omtoveren tot hammam met het kopen van een stoomcabine. Een stoombad is niet alleen ontspannend, door de stoom wordt ook uw bloedsomloop gestimuleerd en afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Nog een reden dus om een stoombad te kopen. Na een stoombad bent u ontspannen en zit u vol energie. Indien u een stoombad gaat kopen gaat bij Amarque, zorgen wij voor de levering en installatie. Wij maken de stoomcabines voor uw op maat. Eventueel in combinatie met een douchecabine. Er zijn meerdere modellen beschikbaar op het gebied van stoomcabines. Daarnaast kunnen ze worden voorzien van hydromassage, geurdosering en kleurentherapie. Wilt u meer informatie of een hammam sauna kopen? Neem dan telefonisch contact met ons op of maak een afspraak. Wij vertellen u graag meer over de voordelen en mogelijkheden van een hammam sauna kopen.

Buiten sauna kopen

Een van de redenen om een sauna te kopen voor buiten in uw eigen tuin is dat het goed is voor uw gezondheid, het reinigt uw huid en lichaam, bouwt uw weerstand op en werkt preventief tegen verkoudheid. Ook de buiten sauna is goed voor ontspanning. Een van de redenen om een buiten sauna te kopen zou het afkoelen na het gebruik van de sauna zijn. Het is namelijk erg belangrijk om af te koelen na een sauna bezoek. In bijvoorbeeld de winter loop je naar buiten en je bent zo afgekoeld. Er zijn twee typen buiten sauna’s. Het eerste type buiten sauna is gemaakt van massief hout. Ze hebben ietwat weg van een blokhut. Om een fijn klimaat te creëren voor de sauna, worden er dikke balken gebruikt. Het tweede type buiten sauna is gemaakt van 8 mm dik gehard glas. Door het glas en de gebruikte materialen wordt een maximale warmte behouden. Amarque levert en installeert buiten sauna’s in verschillende uitvoeringen. Wilt u meer informatie of een buiten sauna kopen? Neem dan telefonisch contact met ons op of maak een afspraak. Wij vertellen u graag meer over de voordelen en mogelijkheden van het kopen van een buiten sauna. En voordat u het weet kunt u genieten van een optimale wellness beleving bij u thuis!

Kosten, waar moet u aan denken?

De sauna’s zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen. De kosten voor het kopen van een sauna zijn dan ook afhankelijk van uw wensen. Wilt u meer informatie ontvangen over de sauna’s of een sauna kopen? Vraag gerust een offerte aan via onze site of bel of mail. We staan u graag te woord.

 

Neem contact met ons op