Infinity Pool

Een Infinity Pool

De laatste jaren wordt de infinity pool steeds populairder. Je ziet dit type zwembad steeds vaker terug in hotels en op resorts, maar het is ook mogelijk om een infinity pool aan te leggen op uw eigen privéterrein. U kunt hiervoor terecht bij Amarque. Als specialist op het gebied van bouwkundige, kunststof- en privézwembaden helpen wij u graag met het realiseren van uw droomzwembad. Op deze pagina informeren we u over de mogelijkheden voor het aanleggen van de infinity pool in uw buitenruime.

Wat is een infinity pool?

Infinity pool is de Engelse term voor een landschapszwembad. Soms wordt dit type zwembad ook wel een overloopzwembad genoemd. Een infinity pool is een zwembad die opgaat in de omgeving. Het wateroppervlak is gelijk aan de rand van het zwembad, waardoor het lijkt alsof het zwembad geen rand meer heeft en als het ware eindeloos is. Het gaat hier om een visuele illusie, want een infinity pool heeft wel degelijk een rand. Een infinity zwembad wordt vaak geplaatst in een goed verzorgde buitenruimte. Soms is er ook sprake van een mooi uitzicht om het plaatje helemaal compleet te maken.

Een infinity pool aanleggen in uw tuin

Wilt u een infinity pool laten aanleggen in uw tuin? Dan zullen specialisten van Amarque eerst bij u op bezoek komen om de buitenruimte te inspecteren. Het is namelijk wel belangrijk dat uw tuin geschikt is voor een infinity zwembad en dat we met ons materiaal op de bouwplaats kunnen komen. Tijdens dit bezoek zullen onze specialisten ook uw wensen en eisen met u bespreken. Na het bezoek stelt Amarque een voorstel op. Als u hiermee akkoord gaat, zal ons team zo spoedig mogelijk met uw droomzwembad aan de slag gaan. De meeste zwembaden worden binnen zes weken opgeleverd.

Wilt u alvast inspiratie opdoen? Op onze portfoliopagina vindt u voorbeelden van reeds afgeronde projecten in binnen- en buitenland. Op deze pagina treft u ook infinity pools.

Infinity pool kosten

De kosten voor de verschillende soorten infinity zwembaden verschillen sterk. Geen enkele infinity pool is namelijk hetzelfde. De kosten hangen af van diverse factoren, waaronder afmeting, materiaal en afwerking. Om u toch een inschatting te geven van de kosten voor het laten bouwen van een zwembad, hebben we een speciale prijzenpagina opgesteld met uitgebreide informatie.

Wilt u precies weten wat de eventuele aanleg van een infinity pool u gaat kosten? Als u contact met ons opneemt, gaan we graag met u om de tafel om uw wensen en eisen te bespreken. Op basis van deze informatie stellen wij een offerte op.

Laat Amarque uw Infinity Pool bouwen

Heeft u een mooie buitenruimte waar een infinity pool niet zou misstaan? Amarque is specialist op het gebied van binnen- en buitenbaden en helpt u graag uw droomzwembad te realiseren. Voor meer informatie over onze zwembaden of het maken van een afspraak kunt u altijd contact met ons opnemen. Wie weet zwemt u binnen enkele maanden wel in uw eigen infinity pool!

 

Neem contact met ons op