MODELLEN

Verscheidende modellen zwembaden

Bent u op zoek naar een inbouw zwembad voor in de tuin, in uw huis of creëert u een poolhouse? Bij Amarque kunt u uw zwembad zelf samenstellen. Als eerste kiest u het model uit. U kunt gaan voor rechthoekig, vierkant, rond en vrije vormen. Hieronder leggen we uit voor welke vormen zwembaden u bij ons terecht kunt en waar u rekening mee kunt houden bij het uitzoeken van het ideale model zwembad.
Verschillende vormen zwembaden

Een zwembad is vaak een echte eyecatcher in de tuin. U wilt dus dat het ook past bij de stijl in uw tuin en dat het de luxe uitstraalt waar u van houdt. Bij Amarque kunt u uw eigen zwembad samenstellen. Van model tot verlichting, trappen en functies. Voor eindeloos veel modellen kunt u bij ons terecht. Gaat u voor rechthoekig, een hexagoon, een rond zwembad of een zwembad dat met natuurlijke vormen volledig opgaat in uw tuin? U kunt ook een combinatie maken van de verschillende vormen in één zwembad. U kunt uw wensen met ons bespreken en onze tekenaars zullen een mooi plan voorstellen.

Wanneer kiezen voor welk model?

Heeft u al enig idee waar u het zwembad in uw tuin wil plaatsen? Het is belangrijk om eerst de plek op te meten waar het zwembad zou moeten komen. Daar kunt u ook bekijken welke vorm zwembad past. Misschien is het niet mogelijk om een rechthoekig zwembad te plaatsen, maar wel een vierkante of een ronde. Houd u rekening met voldoende loopruimte en misschien wel plek voor een loungeset.

Zwembad inclusief tuin metamorfose

Bij Amarque doen we ons best om het werk rondom uw zwembad uit uw handen te nemen. Van plan tot aanleg, eventuele tuinmetamorfose en onderhoud. Tuinmetamorfose? Jazeker, wij werken samen met verschillende tuinarchitecten. We luisteren naar uw wensen en zullen een voorstel maken op maat. Kijk op onze site voor meer informatie over totaalprojecten of kijk in ons portfolio om inspiratie op te doen.

Advies over modellen zwembaden

Het is best lastig om te kiezen uit eindeloos veel modellen zwembaden. U kunt uiteraard advies inwinnen bij onze specialisten. We inventariseren eerst waar uw zwembad moet komen en wat voor tuin u heeft en wat uw wensen en eisen zijn. Onze adviseurs denken vervolgens graag met u mee wat mooi zou staan en wat bij u past. We geven een passend advies en vervolgend leggen we u een offerte voor. Bij akkoord zorgen we voor een totaaloplossing inclusief tuinrenovatie en als laatste kunnen we een onderhoudscontract opstellen om optimaal van uw zwembad te kunnen blijven genieten.