Inbouw zwembad

Inbouw zwembad

Heeft u een binnen- of buitenruimte die perfect is voor een zwembad? Amarque helpt u graag uw droom te realiseren. Wij zijn de specialist op het gebied van binnen- en buitenbaden en bouwen voor u een zwembad op maat. Voordat ons team kan beginnen met het aanleggen van een binnen- of buitenbad moet u een aantal belangrijke knopen doorhakken. Gaat u bijvoorbeeld voor een opbouw of inbouw zwembad? Een inbouw zwembad laten plaatsen is over het algemeen duurder, maar heeft vele voordelen. Wij vertellen u er graag meer over.

Een inbouw zwembad is een ingegraven zwembad. Het zwembad is gelijk met de grond in uw tuin of vloer van de binnenruimte. Hierdoor heeft u goed zicht op wat er in het water gebeurt. Dit is vooral een groot voordeel als u kinderen of huisdieren heeft. Bovendien stapt u bij een ingegraven zwembad direct het water in en hoeft u dus geen trappetje te beklimmen, zoals bij een opbouw zwembad wel het geval is.

Ook heeft u qua formaat meer keuze als u voor en inbouw zwembad gaat. Een zwembad inbouw is in grotere afmetingen verkrijgbaar en is vaak dieper. Het grootste voordeel van inbouw zwembaden is dat ze gemaakt zijn van sterk materiaal en een lange levensduur hebben. Schade aan een inbouw zwembad komt zelden voor.

Een inbouw zwembad laten plaatsen

Wilt u een inbouw zwembad laten plaatsen? Onze specialisten zullen eerst moeten bepalen of uw binnen– of buitenruimte geschikt is voor een zwembad inbouw. Zij komen daarom bij u langs om de boel te inventariseren en de mogelijkheden met u te bespreken. Na het kennismakingsgesprek en de inventarisatie stelt Amarque een voorstel voor u op. Bent u tevreden met het voorstel en wilt u het inbouw zwembad laten plaatsen? Ons team gaat direct voor u aan de slag. Over het algemeen kunt u binnen 6 weken al baantjes trekken in het zwembad van uw dromen.

Een inbouw zwembad kopen? Neem alvast een kijkje op onze portfoliopagina om inspiratie op te doen. Hier vindt u voorbeelden van reeds afgeronde projecten in binnen- en buitenland.

De kosten voor een zwembad inbouw

De mogelijkheden voor het aanleggen van een zwembad zijn oneindig. De kosten voor de verschillende soorten zwembaden verschillen daarom ook sterk. Hoeveel u precies voor uw ingegraven zwembad moet betalen, hangt af van diverse factoren. Zo houden we rekening met de afmeting, de materiaalkeuze, bouwkosten en extra’s.

Om u toch een beetje een idee te geven van de kosten voor de bouw van een zwembad hebben we een speciale prijzenpagina opgesteld. Op deze pagina vindt u een indicatie van de kosten voor de aanleg van een zwembad in uw tuin.

Laat Amarque uw inbouw zwembad bouwen

Een inbouw zwembad compleet koopt u bij Amarque. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Ons team staat altijd voor u klaar om uw vragen over het laten plaatsen van een inbouw zwembad te beantwoorden. Ga voor een buitenbad en neem in de zomer een verfrissende plons of trek het hele jaar door baantjes in een binnenbad. Amarque bouwt voor u het inbouw zwembad van uw dromen.

Neem contact met ons op