Polyethyleen zwembad

Polyethyleen zwembad

Duurzaamheid is een trend die op veel verschillende manieren doorgevoerd kan worden, zo ook op het gebied van je zwembad. De oplossing hiervoor: een polyethyleen zwembad! Een polyethyleen zwembad is gemaakt van een duurzame grondstof, die jarenlang meegaat en weinig onderhoud vereist. Bij Amarque bestel je een polyethyleen zwembad dat volledig voldoet aan jouw eisen. Check het direct!

 

Bekijk hier enkele voorbeelden van polyethyleen zwembaden

Voordelen zwembad polyethyleen

Het aanleggen van een zwembad van polyethyleen brengt veel voordelen met zich mee. We benoemen er hier graag een paar van, zodat jij weet waar je precies van kunt genieten!

Duurzaamheid

We benoemden het net ook al enigszins, maar het aanleggen van een polyethyleen zwembad is vooral erg goed op het gebied van duurzaamheid. Wanneer jij je steentje wil bijdragen aan een klimaatsverbetering, is dit een mooi begin. De reden hiervoor zit hem voornamelijk in de lichte dichtheid van de stof. Daarnaast is polyethyleen gemakkelijk te recyclen, dus heeft je zwembad ook nog een doel nadat jij uitgezwommen bent.

Weinig onderhoud

Een polyethyleen zwembad is niet alleen fijn voor het milieu, maar ook voor jou. Je wil hier natuurlijk ultiem van genieten: wanneer je zwembad veel onderhoud vereist, kan dit minder snel lukken. Polyethyleen is Uv-bestendig, waardoor het niet zal verkleuren. Ideaal, want zo blijf jij te allen tijde genieten van de mooie, strakke uitstraling van je zwembad.

Luxe uitstraling

Een zwembad is fijn voor afkoeling tijdens warme temperaturen, maar dat is zeker niet het enige waarmee het jou helpt. Of je jouw polyethyleen zwembad nou binnen of buiten plaatst, zijn luxe uitstraling zal perfect vallen in jouw interieur. Deze uitstraling is erg welkom bij zwembaden, omdat jij en je gasten hierdoor écht tot rust komen.

Uitbreidingsmogelijkheden polyethyleen zwembaden

De polyethyleen zwembaden van Amarque zijn geen standaardpakketten die we bij iedereen leveren: we zorgen ervoor dat deze perfect aansluit op jouw wensen. Zo zijn er veel verschillende uitbreidingsmogelijkheden. Hierbij kun je denken aan extra toevoegingen zoals één van onze sauna’s, maar dat is niet alles. We zorgen ervoor dat we ook rekening houden met jouw geprefereerde kleur, de maat van het polyethyleen zwembad en de aanwezigheid van onderwaterverlichting. Daarnaast plaatsen we deze zwembaden zowel binnenhuis als buitenhuis – genoeg om uit te kiezen dus!

Een zwembad voor het hele gezin!

Jouw thuissituatie zal veel invloed hebben op de inrichting van je zwembad. Voor grote gezinnen zal het bijvoorbeeld belangrijk zijn dat je zwembad tegen een stootje kan: je wilt kinderen hun plezier niet afnemen. Het polyethyleen zwembad is in dit geval perfect, aangezien deze stevige grondstof erg bestendig is tegen zware stoten. Zo kunnen je kinderen lekker te keer gaan, en kun jij er zelf ook genoeg plezier in beleven!

Polyethyleen zwembad kopen bij Amarque!

Ben jij van plan om een polyethyleen zwembad (kunststof zwembad) te kopen, dan is Amarque jouw specialist! Niet alleen geniet je bij ons van vele uitbreidingsmogelijkheden, ook zorgen we voor de hoogste kwaliteit van jouw polyethyleen zwembad. Hierdoor geniet jij jarenlang van een prachtig, luxueus zwembad waarin jij en je gasten veel zwemplezier kunnen verwachten. Bestel direct en ervaar het zelf!

 

Neem contact met ons op