Transformeer uw zwembad in een waar zwemparadijs

Transformeer uw zwembad in een waar zwemparadijs

Een waterval in uw achtertuin is wellicht wat ver gezocht, evenals een uitzicht op tropische eilanden of een heel waterpretpark. Wel is het heel makkelijk om van een zwembad een waar zwemparadijs te maken. Amarque bouwt niet alleen zwembaden maar kan uw zwembad transformeren tot een zwemparadijs.

 

“Wilt u een stroomversnelling in uw zwembad? Dan krijgt u een stroomversnelling!” – Raymond van der Sman, directeur Amarque

Jetstream

Met een jetstream in uw zwembad kunt u zelfs in een klein zwembad urenlang zwemplezier hebben. De jetstream verplaatst zo’n 70.000 liter water per uur. Baantjes trekken zoveel als u wilt, de jetstream zorgt ervoor dat het zwembad als het ware omgetoverd wordt naar een rivier.

Zwemmachine

U zwemt de jetstream er uit? Geen zorgen dan is de zwemmachine voor u de oplossing: een machine welke maar liefst 1.000.000 liter water per uur verplaatst. Hiermee is uw zwembad niet alleen voor recreatie, u kan hier trainen als een echte pro!

Water element

Uw eigen waterval, wie wil dat nu niet? Geef uw zwembad een luxe uitstraling door een waterval te laten plaatsen.

Verlichting

Geef uw zwemervaring een nieuwe dimensie door verlichting in het zwembad aan te leggen. En wat dacht u van lampen met (regelbare) kleur, dat ziet er ook nog eens heel gezellig uit als u ‘s avonds op het terras zit! De led lampen zijn energiezuinig en gaan lang mee.

Glijbaan

Uw kinderen komen het zwembad nooit meer uit als u een glijbaan bij uw zwembad laat plaatsen. Misschien dat u er zelf ook wel even vanaf sjeest!

U leest het al, de mogelijkheden zijn eindeloos bij Amarque. U hoeft het maar te verzinnen en Amarque realiseert het voor u.

Neem contact op via het contactformulier en deel uw droom. Dan gaan wij voor u aan de slag, niets is te gek.