Klein zwembad Kopiëren

Een klein zwembad

Zwembaden zijn er in allerlei vormen en maten. In Nederland is het de realiteit dat veel mensen slechts over een relatief kleine tuin beschikken. Heeft u een buitenruimte met beperkte ruimte, maar wilt u op warme dagen toch een frisse plons kunnen nemen? Dan helpt Amarque u graag bij de aanleg van een klein zwembad. Het is natuurlijk ook mogelijk om een klein inbouw zwembad te plaatsen in een binnenruimte.

Op deze pagina vertellen we u graag meer over de verschillende opties van de bouw van een klein zwembad in uw tuin of binnenruimte. Amarque is de specialist op het gebied van bouwkundige, kunststof- en privézwembaden en helpt u graag uw droom te realiseren.

Verschillende opties voor een klein inbouw zwembad

Wanneer u door Amarque een klein zwembad wilt laten bouwen, zijn er een paar keuzes die gemaakt moeten worden. Onze specialisten zullen eerst moeten bepalen of uw binnen- of buitenruimte geschikt is voor een klein zwembad. Zij komen bij u langs om alles in kaart te brengen en de mogelijkheden met u te bespreken. Er moeten ook door u keuzes worden gemaakt. Denk bijvoorbeeld aan de materiaalkeuze en details in de afwerking. Als we een goed beeld hebben van uw wensen en eisen stelt Amarque een voorstel voor u op. Als u hiermee akkoord gaat, zal ons team zo spoedig mogelijk voor u aan de slag gaan. De meeste zwembaden worden binnen 6 weken opgeleverd.

Wilt u alvast inspiratie opdoen? In ons portfolio vindt u meerdere voorbeelden van kleine inbouw zwembaden. Zo ziet u dat er zelfs voor de kleinste tuinen nog veel mogelijkheden zijn.

Een klein zwembad kopen

Het voordeel van een klein inbouw zwembad is dat het totale kostenplaatje over het algemeen lager is dan bij een groot zwembad. Natuurlijk is geen enkel zwembad gelijk en dus wisselt ook de prijs van de verschillende soorten kleine zwembaden enorm. De kosten hangen namelijk niet alleen af van de afmeting van het zwembad, maar ook van het materiaal en de afwerking. Om u toch een inschatting te geven waar u rekening mee kunt houden, hebben we een speciale prijzenpagina opgesteld met uitgebreide informatie over de kosten van het bouwen van een zwembad. Hier vindt u ook de basisprijs voor een klein zwembad van drie bij zes meter.

Wilt u weten hoeveel een klein zwembad voor in de tuin of binnenruimte precies kost? Neem dan contact met ons op, zodat we met u om tafel kunnen om uw wensen en eisen te bespreken. Op basis van die informatie stellen wij een offerte op met een meer specifiekere prijsopgave.

Laat Amarque uw zwembad klein bouwen

Wilt u binnenkort heerlijk afkoelen in uw eigen kleine zwembad? Amarque is specialist op het gebied van binnen- en buitenbaden en zal uw verwachtingen overtreffen. Voor meer informatie over onze zwembaden of het maken van een afspraak kunt u altijd contact met ons opnemen. We staan u graag te woord!

Neem contact met ons op