Klein zwembad

Zwembaden zijn er in allerlei vormen en maten: zo zijn er ook kleine zwembaden. Heeft u een buitenruimte met beperkte ruimte, maar wilt u toch genieten van een frisse plons? Dan is een klein zwembad de beste oplossing voor u. De specialisten van Amarque helpen u graag bij het aanleggen van een klein zwembad. Naast dat kleine zwembaden buiten worden geplaatst, is het natuurlijk ook mogelijk om deze te plaatsen in een binnenruimte.

Op deze pagina vertellen we u graag meer over de verschillende opties van de bouw van een klein zwembad in uw tuin of binnenruimte. Samen realiseren we uw droomzwembad.

Opties klein zwembad

Kleine zwembaden bieden veel opties voor plezier en ontspanning in compacte ruimtes. Ondanks een kleinere ruimte, is er veel mogelijk. Zo kunnen er ook ingebouwde jacuzzi’s of zwembaden met watervallen en speciale verlichting geplaatst worden. De zwembaden zijn aan te passen aan uw persoonlijke stijl en behoeften.

Voordelen klein zwembad

Een klein zwembad geeft veel voordelen. Het neemt weinig ruimte in beslag waardoor het ideaal is voor compacte tuinen of binnenplaatsen. Het bad heeft minder water en chemicaliën nodig waardoor het onderhoud gemakkelijker wordt. Ook zorgt dit voor lagere kosten dan een groter zwembad. Bovendien is een kleiner bad milieuvriendelijker. Een klein zwembad biedt nog steeds alle voordelen van ontspanning en verkoeling, maar dan op een meer beheersbare schaal.

Zwembad aanleggen

Wanneer u een klein zwembad wil laten aanleggen, komen wij graag bij u op bezoek om uw wensen te bespreken. We inspecteren de ruimte, zodat we zeker weten dat alles mogelijk is. Ook is het belangrijk dat we met ons materiaal op de plaats kunnen komen. Er moeten dan ook keuzes worden gemaakt door u. Denk bijvoorbeeld aan de materiaalkeuze en of er details in de afwerking moeten komen. Na het bezoek stelt Amarque een voorstel op. Als u hiermee akkoord gaat, zal ons team zo spoedig mogelijk met uw droomzwembad aan de slag gaan. De meeste zwembaden worden binnen zes weken opgeleverd.

Kosten aanleggen zwembad

De kosten van het bouwen van een zwembad verschillen per project. Deze hangen namelijk af van de afmetingen, het materiaal en de afwerking. Op onze speciale prijzenpagina vindt u een inschatting van de kosten met uitgebreide informatie over het bouwen van een zwembad. Hier vindt u ook de basisprijs voor een klein zwembad van drie bij zes meter.

Wilt u weten hoeveel een klein zwembad voor in de tuin of binnenruimte precies kost? Neem dan contact met ons op, zodat we met u om tafel kunnen om uw wensen te bespreken. Op basis van die informatie stellen wij een offerte op met een specifieke prijsopgave.

Zwembad laten bouwen door Amarque

Amarque is dé specialist op het gebied van zwembad bouwen en legt uw zwembad volledig aan naar uw wens. Wilt u graag meer informatie ontvangen over het aanleggen van een klein zwembad? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0348-752255. Of stuur een mailtje naar info@amarque.nl.
Onze specialisten kunnen u hierbij adviseren. We starten met een kennismakingsgesprek en inventarisatie voor de mogelijkheden voor uw tuin of huis. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag om uw zwembad volledig naar wens te plaatsen en af te werken.

Neem contact met ons op