Polyester zwembad ovaal

Polyester zwembad ovaal

Een polyester zwembad in ovaalvorm is een type zwembad dat is vervaardigd van glasvezelversterkt polyesterhars en een ovale vorm heeft. Dit type zwembad biedt een elegante en stijlvolle uitstraling en past goed in tuinen met beperkte ruimte. Net als andere polyester zwembaden is het ovaalvormige zwembad duurzaam, waterdicht en gemakkelijk te onderhouden. Het biedt zwemmers een comfortabele en fijne zwemervaring. Bovendien kan het zwembad samen met Amarque aangepast worden met extra functies zoals trappen, verlichting en jets.

Ontwerp opties

De ontwerpopties voor een ovaal polyester zwembad zijn divers. Klanten kunnen kiezen uit verschillende afmetingen en dieptes om aan hun behoeften en ruimte te voldoen. Extra functies, zoals trappen voor gemakkelijke toegang, sfeervolle verlichting voor avondzwemmen en ontspannende jets voor hydrotherapie, zijn ook beschikbaar. Met aanpasbare opties kunnen zwembadeigenaren hun ovaal polyester zwembad volledig personaliseren, waardoor ze kunnen genieten van een luxueuze en op maat gemaakte zwemervaring recht in hun eigen achtertuin.

Onderhoud ovaal polyester zwembad

Het is belangrijk om een ovaal polyester zwembad regelmatig te onderhouden. Zo moet de waterchemie worden gebalanceerd, is er een oppervlaktereiniging nodig en moet er apparatuur af en toe worden gecontroleerd. Het is belangrijk om te zorgen voor een goede pH- en chloorbalans, zo blijft het water helder. Verder moet het oppervlak regelmatig worden gereinigd van bladeren en vuil om verstoppingen te voorkomen. Controleer ook de werking van de pomp, filter en andere apparatuur voor optimale prestaties. Wanneer je deze stappen volgt, blijft een polyester zwembad schoon, veilig en goed voor gebruik!

Waarom een ovaal zwembad?

Een ovaal zwembad is een populaire keuze voor veel mensen vanwege de elegante vorm die goed past in diverse tuinontwerpen. Daarnaast biedt het voldoende zwemruimte en visuele aantrekkingskracht, terwijl het ook praktisch is voor gezinnen met beperkte ruimte. Hierdoor kan iedereen genieten van een luxe zwemervaring in eigen achtertuin. Wij van Amarque bekijken graag samen met jou de mogelijkheden.

Zwembad laten bouwen door Amarque

Amarque is dé specialist op het gebied van zwembad bouwen en legt uw zwembad volledig aan naar uw wens. Wilt u graag meer informatie ontvangen over het aanleggen van een zwembad? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0348-752255. Of stuur een mailtje naar info@amarque.nl.
Onze specialisten kunnen u hierbij adviseren. We starten met een kennismakingsgesprek en inventariseren de mogelijkheden voor uw tuin of huis. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag om uw zwembad volledig naar wens te plaatsen en af te werken.

Meer weten over een polyester zwembad ovaal?

Heeft u ook interesse in het op maat laten maken van een polyester zwembad ovaal? Neem dan gerust contact met ons op en we bespreken de opties met u, zodat u goed doorheeft wat de mogelijkheden zijn. Heeft u nog vragen of wilt u graag advies op maat? Dan helpen we u natuurlijk ook van harte verder.