Training TVR Confi’pool bij TVR Zwembaden

Training-TVR

Training TVR Confi’pool bij TVR Zwembaden

Donderdag 23 mei waren wij uitgenodigd voor een training bij onze leverancier van onze kunststof HDPE zwembaden, TVR Zwembaden in Schijndel. Zij hebben een programma ontwikkelt waarin de kunststof HDPE zwembaden makkelijker geoffreerd kunnen worden en vanuit deze tool ook besteld kunnen worden.

 

Van Montfoort naar Schijndel neemt een uurtje reistijd, dus het wekkertje ging vroeg. We waren namelijk uitgenodigd voor de ontbijtsessie van 07.30 uur! Nou hebben de heren dit tijdstip wel waker in de agenda staan, als het niet eerder is, maar voor mij was het vroeg!

 

Aangekomen op locatie werden we vriendelijk ontvangen door Martijn en Frank en begeleid naar de kantine. Hier hebben we met een aantal collega zwembadbouwers genoten van een heerlijke lunch met luxe broodjes, koffie en jus d’orange. Ondanks het vroege tijdstip hebben we gezellig gekletst en mooie verhalen met elkaar gedeeld.

 

Na het ontbijt ging de training van start. Martijn en Frank namen ons mee in het proces van het offreren van een HDPE zwembad via de nieuwe configurator van TVR. De configurator was ons al bekend, aangezien wij mee hebben gedraaid tijdens de testperiode, maar nu gingen we aan de slag met de definitieve versie.

 

TVR Zwembaden heeft een prachtige configurator ontwikkelt waarin de dealer exact kan aangeven hoe het zwembad voor de klant eruit moet komen te zien. Je start met de maatvoering en de kleur en aansluitend geef je aan of er een roldecknis in komt ter afwerking van de lamellenafdekking. Indien hiervoor gekozen wordt kan je bij de keuze voor de trap kiezen om deze tegen de nis te plaatsen of deze los van de nis in een andere hoek te plaatsen. Of misschien kiest men voor een trap de volle breedte. De overige inbouwdelen, denk hierbij aan de skimmers, inspuiters, stofzuigeraansluiting, bodemput, verlichting en een eventuele jetstream, komen ook aan bod en hier wordt ook direct de juiste positie voor gevraagd. Het mooie aan de configurator is dat er direct een tekening van het zwembad gemaakt wordt. Door de tekening te bekijken zie je gelijk of je de posities van de inbouwdelen goed gezet hebt en deze tekening kan je gebruiken richting de klant.

 

Wij waren met elkaar zeer positief gestemd over de nieuwe configurator en kijken ernaar uit om ermee aan de slag te gaan!

 

Voordat we op huis aangingen hebben we nog even een kijkje in de fabriek genomen. Het blijft prachtig om te zien hoe de kunststof HDPE zwembaden gemaakt worden. Vakwerk! Wat ik ook mooi vond om te zien, want er stonden best veel zwembaden klaar, is dat geen één zwembad hetzelfde is. Dit is ook het mooie van onze kunststof HDPE zwembaden, dat het maatwerk is. De klant geeft aan hoe zij het bad wensen en wij realiseren dit samen met TVR Zwembaden.

Als bedankje voor onze komst kregen we een lekker Brabants bierpakketje mee naar huis, super leuk! Laat die zon maar komen, dan smaken ze het lekkerst