KINDERBAD

Kinderbad

Wilt u graag een kinderzwembad in uw tuin, zodat uw kinderen hier erg veel plezier van kunnen hebben in de lente en zomer? Dan bent u bij Amarque aan het juiste adres. Wij bieden u namelijk verschillende zwembaden aan voor uw kind. Heeft u speciale wensen, zoals een ingebouwd zwembad, of juist liever niet? Wij kunnen u helpen aan een geschikt zwembad voor uw kinderen, zodat u zich daar verder geen zorgen over hoeft te maken. Bekijk het kinderzwembad hier.

Een kinderbad uit ons assortiment

Voor kinderen biedt Amarque een uniek vinylester kinderbad aan. Het bad heeft beperkte afmetingen en is voorzien van een ingebouwde trap. Het kan zowel bovengronds worden geplaatst als geheel of gedeeltelijk ingebouwd worden. Het kinderbad kan in een handomdraai omgetoverd worden tot trampoline en buiten het zwemseizoen kunt u het kinderbad vullen met zand. Zo beleven uw kinderen het hele jaar door plezier! Het bad is verkrijgbaar in diverse kleuren en kan worden afgedekt met een polyester deksel.

Ons assortiment met overige zwembaden

In het assortiment vindt u naast ons kinderbad ook overige zwembaden. Wilt u zelf graag een groot zwembad? Dan is dat natuurlijk ook verkrijgbaar in ons assortiment. Wij bieden u daarom ook luxe binnen-en buitenbaden aan of bijvoorbeeld een poolhouse, sauna en whirlpool. Wilt u zich eigenlijk niet bezig houden met het schoonhouden van het kinderbad? Dan bieden wij ook verschillende mogelijkheden voor het onderhoud van het kinderbad. Wij staan garant voor de kwaliteit van deze zwembaden.

Een kinderbad bestellen bij Amarque

Heeft u interesse in dit kinderbad? Laat uw kinderen genieten van een heerlijk zwembad gedurende de zomerperiode. Niet alleen uw kinderen kunnen optimaal genieten, maar u hebt ook goed zicht op uw kinderen. Het blijft immers wel een zwembad waarbij u uw kinderen in de gaten moet houden. Benieuwd naar de prijs van ons kinderbad? Als u meer informatie wilt over de prijs van onze zwembaden, kunt u onze prijslijst bekijken of even een offerte aanvragen voor een prijs op maat.

Offerte voor een kinderbad

Wilt u een kinderbad aanschaffen? Bij vragen over dit kinderbad kunt u contact met ons opnemen voor antwoorden op al uw vragen over ons kinderbad. U kunt via onze website ook direct een offerte aanvragen of bijvoorbeeld vrijblijvend een afspraak maken. Wij helpen u graag verder. Door het aanschaffen van een kinderbad kunnen uw kinderen de gehele zomer genieten van een heerlijk zwembad en afkoelen in het warme weer.

Neem contact met ons op

BEKIJK ENKELE KINDERBADEN