Waar kunt u terecht voor een kinderbad?

Waar kunt u terecht voor een kinderbad?

Wilt u graag een zwembad in uw tuin die ook voor kinderen toegankelijk is? Dan ben u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk naast de verschillende zwembaden ook een kinderbad ter beschikking. Dit kinderbad is ideaal voor uw tuin, zodat ook de kinderen optimaal kunnen genieten tijdens de zomermaanden. Het voordeel van een kinderbad in uw tuin is dat u tijdens de warme zomerdagen niet naar een openbaar zwembad hoeft, of dat u druk bent met het opzetten en onderhouden van een opblaasbaar zwembad. Meer over dit kinderbad leest u in dit blog.

 

De verschillende mogelijkheden

Wij bieden u een special kinderbad aan die beschikt over beperkte afmetingen. Daarbij is het kinderbad ook voorzien van een trap, zodat de kinderen gemakkelijk het zwembad in- en uit kunnen. Voor de extra veiligheid van dit zwembad kunt u ervoor kiezen om dit zwembad helemaal in te laten bouwen. Heeft u liever gedeeltelijk? Dan kan dat natuurlijk ook. Heeft u ook nog een trampoline in de tuin en kost dit anders te veel ruimte? U kunt er voor kiezen om het zwembad om te toveren tot trampoline voor de wintermaanden, zodat beide attributen een leuke activiteit blijven en uw kinderen het hele jaar door in de tuin kunnen spelen.

 

Meer informatie over een kinderbad

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een kinderbad in uw tuin? Onze specialisten kunnen u meer vertellen over de mogelijkheden van dit kinderbad. Bent u benieuwd naar de kosten hiervan? Dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat u hier een overzicht van krijgt. De specifieke kosten hangen namelijk af van het materiaal en de afmetingen die u hierbij kiest. Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de specialisten van Amarque.