Remco

Maak kennis met Remco

Ik wil mij even voorstellen. Ik ben Remco Netten en ik volg momenteel een  BBL traject bij Amarque Leisure Solutions B.V.

Tijdens mijn stage in het 3e leerjaar van mijn middelbare school, Yuverta VMBO in Montfoort, ben ik bij Amarque terecht gekomen. Destijds liep ik één dag in de week stage en dat beviel mij goed. De klik met mijn collega’s is erg goed en ik wilde graag nog langer stage lopen. Die kans kreeg ik in het vierde leerjaar van mijn middelbare school. Toen liep ik drie dagen in de week stage bij Amarque. Werken en leren was de perfecte optie voor mij!

In dat jaar heb ik veel dingen geleerd en een betere band opgebouwd met klanten en de werknemers, zowel op werk- als privégebied. Ik heb het erg naar mijn zin gehad dat jaar, dus besloot ik aan het einde van dat jaar, na het behalen van mijn VMBO diploma, een BBL opleiding te gaan doen. 

Mocht u vragen hebben over een zwembad of over uw zwembad kunt u altijd contact met mij opnemen. Telefonisch op 0348 – 75 22 55 en een e-mail mag u sturen naar info@amarque.nl.

Ik ben aan het einde van de zomervakantie gaan kijken naar een passende opleiding voor zwembadbouwer, maar dit viel niet mee. Na lang zoeken bleken er twee opleidingen te zijn die geschikt waren. Bij één van die twee was het eerste jaar een BOL opleiding, dus dat zou betekenen dat ik het eerste jaar vijf dagen  in de week naar school zou moeten en dat wilde ik liever niet. Dus ik koos voor de andere opleiding. 

Ik volg nu de BBL opleiding SMG, Service Medewerker Gebouwenbeheer, op het MBO Rijnland. Tijdens deze opleiding pak je een beetje van alles mee wat met de bouw te maken heeft. Mijn school zit in Waddinxveen. Ik ga nu elke dinsdag van 08.30 uur tot 16.00 uur naar school en de overige 4 dagen werk ik bij Amarque, wat me momenteel heel erg bevalt.