Kan ik mijn zwembad zelf samenstellen?

Kan ik mijn zwembad zelf samenstellen?

Heeft u er al een tijdje aan gedacht om een zwembad aan te schaffen en is de twijfel nu toch echt weg? Dan kunt u bezig gaan met het uitkiezen van een mooi zwembad model. Er zijn verschillende modellen te verkrijgen binnen het assortiment van Amarque, dus maak daar gerust een keuze uit. De modellen zijn in verschillende vormen te verkrijgen, zoals een rechthoekig zwembad of een rond en vrij zwembad. Wat past het beste bij u in de tuin en welke vindt u het mooiste? Wij vertellen hier meer over het samenstellen van een zwembad bij Amarque.

Verschillende zwembadattracties

Zodra u een model heeft uitgekozen kunt u bezig gaan met het samenstellen van het zwembad. Wij ontwerpen namelijk verschillende trappen, die u op elk gewenste plek in het zwembad kunt plaatsen. Daarnaast zijn er natuurlijk verschillende zwembadattracties die u ook in het zwembad kunt plaatsen. Op deze manier kunt u dus zelf uw zwembad inrichten, met natuurlijk onze hulp. Wij kunnen u verschillende voorbeelden laten zien, maar ook iets ontwerpen speciaal voor uw tuin.

De zwembaden in ons assortiment

In ons assortiment vindt u verder nog verschillende zwembaden, zoals overloopbaden, een kinderbad, een bouwkundig zwembad, een kunststof zwembad, een polyester zwembad of zelfs een binnenzwembad. Voor een totale wellness beleving is een poolhouse in ieder geval een goed idee.

Meer weten over een zwembad samenstellen

Heeft u speciale wensen bij uw zwembad en heeft u onze hulp nodig bij het samenstellen van een zwembad? Raadpleeg dan nu eerst onze klantenservice, zodat wij u meer kunnen vertellen over alle mogelijkheden van het samenstellen van het zwembad. U kunt ons telefonisch of per email bereiken, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden.